Wat we doen

Met onze expertise realiseren we de meest uiteenlopende projecten

Voor elke klantwens een passende oplossing

We maken duurzame bouwwerken die bijdragen aan een veilige en gezonde leefomgeving in binnen- en buitenland. Door het hele land is onze expertise zichtbaar door te kijken naar gebouwen, bruggen, huizen, wegen, tunnels, havens, ziekenhuizen en universiteitsgebouwen die het landschap vullen. Altijd met het doel om ons welzijn in wonen, werken, vrije tijd of mobiliteit te verbeteren. 
Onze hoofdactiviteiten zijn gericht op ons thuisland en tegelijkertijd blijven we internationale kansen verkennen. Onze projecten in het buitenland zijn geconcentreerd in Europa, Azië, het Caribisch gebied en Afrika. Dit past bij onze identiteit als Nederlands bouwbedrijf met internationale invloeden.

Onze expertises

Elk project vraagt om een andere aanpak en heeft zijn unieke elementen, maar bevat ook overeenkomsten met eerdere projecten binnen hetzelfde vakgebied. Daarom concentreert onze expertise zich rond drie elementen: mensen, ervaring uit eerdere projecten en onze unieke manier van werken.

Expertises

Unieke landschapsiconen

Onze projecten zijn onze visitekaartjes. Ze zijn het resultaat van het combineren van kennis, ervaring, toewijding en samenwerking. Wat we bouwen varieert van kleinschalige lokale appartementen tot hoogbouw onder uiterst complexe omstandigheden. Met het doel om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Onze projecten

We nemen je mee naar onze projecten in binnen- en buitenland. Dit zijn onze visitekaartjes.

Bekijk onze uitgelichte projecten