Wat we doen

Voor elke klantwens een passende oplossing

We realiseren de meest uiteenlopende projecten

We maken duurzame bouwwerken die bijdragen aan een veilige en gezonde leefomgeving in binnen- en buitenland. Door het hele land zijn onze projecten zichtbaar door te kijken naar gebouwen, bruggen, huizen, wegen, tunnels, havens, ziekenhuizen en universiteitsgebouwen die het landschap vullen. Altijd met het doel om ons welzijn in wonen, werken, vrije tijd of mobiliteit te verbeteren. 
Onze hoofdactiviteiten zijn gericht op Nederland en tegelijkertijd blijven we internationale kansen verkennen. Onze projecten in het buitenland zijn geconcentreerd in Europa, Azië, het Caribisch gebied en Afrika.

Onze expertises

Ballast Nedam bestaat uit een diversiteit aan mensen met echte vakkennis. De expertise die we bieden is heel divers: van het bouwen van afzinktunnels tot het plaatsen van windturbines; van het realiseren van complexe hoogbouw tot het werken aan restauratieprojecten. 

Expertises

Unieke landschapsiconen

Onze projecten zijn onze visitekaartjes. Ze zijn het resultaat van het combineren van kennis, ervaring, toewijding en samenwerking. Wat we bouwen varieert van kleinschalige lokale appartementen tot hoogbouw onder uiterst complexe omstandigheden. Met het doel om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Onze projecten

We nemen je mee naar onze projecten in binnen- en buitenland. Dit zijn onze visitekaartjes.

Bekijk onze uitgelichte projecten