Organisatiemanagement

Mensen maken het verschil

Ballast Nedam bestaat uit meer dan 1800 medewerkers en ongeveer 3000 ingehuurde mensen. Samen maken we Ballast Nedam sterk. Ons management neemt hierbij het voortouw. Alle bestuurders van onze divisies en business units vind je hieronder:

Bart Buyck

Algemeen Directeur Ballast Nedam Concessions

Bart is sinds 2005 werkzaam bij Ballast Nedam en is sinds 2018 Managing Director van Ballast Nedam Concessions.

Over de afgelopen 10 jaar heeft Ballast Nedam Concessions als aandeelhouder geïnvesteerd in 9 projecten met een gezamenlijke omvang van meer dan 2 miljard euro. De drive van Bart is om binnen Ballast Nedam Concessions zowel de technische, financiële als juridische disciplines bij elkaar te brengen. Dit samenbrengen heeft als doel om een project zo te structureren, dat deze financierbaar is voor zowel eigen als vreemd vermogen. Uiteindelijk levert dit mooie businesscases op voor Ballast Nedam, waarmee we een verschil kunnen maken.

Wim Comello

Algemeen Directeur Haitsma Beton en Hoco Beton

Wim is sinds 1989 werkzaam bij Haitsma Beton en heeft daarna verschillende functies doorlopen. Sinds 2013 vervult hij de functie als Managing Director bij Haitsma Beton en werd in 2019 ook eindverantwoordelijk voor Hoco Beton. 

Zijn ervaring in diverse disciplines komt goed van pas bij het runnen van beide bedrijven. 

Niels Doodeman

Algemeen Directeur Heddes Bouw & Ontwikkeling

Niels is sinds 1990 werkzaam bij Heddes en vervult sinds het bedrijf onderdeel werd van Ballast Nedam in 2011 de functie van Managing Director. Sinds oktober 2023 is Niels onderdeel van de Raad van Bestuur van Ballast Nedam. Daarnaast vervult hij namens Ballast Nedam een bestuursfunctie binnen Ursem Modulaire Bouwsystemen, dat nauw samenwerkt met Heddes Bouw & Ontwikkeling.

Niels is ooit begonnen als calculator na een bouwkundige studie. Daarna groeide hij door in het bedrijf tot directeur productie en later commercieel directeur. Ook volgde hij naast zijn werk diverse opleidingen op bedrijfskundig en financieel gebied.

“Bouwen met passie”, dat vat de werkwijze en overtuiging van Niels samen, waarbij vooral de juiste focus en samenwerking in de breedste zin van het woord, heel belangrijk zijn. Voor die samenwerking zijn transparantie en communicatie in de vorm van ‘doen wat je zegt en zeggen wat je doet’ essentieel. Het is mede de West Friese afkomst die Niels een nuchtere doorzetter maken, die gek van bouwen is en dol op zijn werk, maar ook echt een familiemens.

Onno Dwars

CEO Ballast Nedam Development

Onno is sinds 2017 intensief betrokken bij Ballast Nedam Development. Als CEO verlegt hij grenzen om de wereld een betere plek te maken voor mens en natuur. Het morele kompas is leidend in alles wat binnen het team gebeurt. Gebiedsontwikkeling gaat verder dan alleen vastgoedontwikkeling, wij ontwikkelen de leefomgeving van morgen. Het gaat om het ontwerpen van een complete leefomgeving, waar mensen uiteindelijk langer gezond en gelukkig kunnen leven. Zo behoudt Ballast Nedam Development waarde voor nu en voor toekomstige generaties.

Onno maakt onderdeel uit van een vooruitstrevende generatie groene leiders en won in 2019 de ABN-AMRO 'Duurzame 50 award'. In de jaren daarvoor ontving hij onder andere 'de Groene Pen' 2018, 'Goudhaantje' 2017, de 'Cruquiuspenning', de 'Green Leader Award' en de 'Yardi Young Talent Award'. Aan de Delft University of Technology behaalde hij in 2004 Msc. in Civil Engineering.

Bedrijfsdirecteur Ballast Nedam Development Onno Dwars

Ronald de Geus

Algemeen Directeur Ballast Nedam Infra Projects

Ronald vervult sinds januari 2020 met zijn multiculturele ervaring de rol als Managing Director van Ballast Nedam Infra Projects.

In deze functie is hij verantwoordelijk voor grote & middelgrote Infra-, Marine-, Offshore- en Tunnelprojecten. Zowel nieuwbouw als renovatie. In samenwerking met partners heeft hij een sterke focus op het leveren van meerwaarde voor de klant.

Ronald is opgegroeid in een internationale aannemersomgeving en koos bewust de richting Civiele Techniek aan de Technische Universiteit in Delft om ook de mogelijkheid van een verdere internationale carrière te hebben. Vanuit zijn ontwerp- en engineering achtergrond is hij doorgegroeid in projectmanagement van grote complexe projecten voor internationale industriële klanten, zoals onder andere in olie en gas.

In 2008 is Ronald vertrokken naar het Midden Oosten en is zich gaan richten op Marine projecten, zoals kademuren, steigers en golfbrekers. Hij heeft een onmiskenbare interesse in het beheersbaar uitvoeren van projecten, waarbij hij rekening houdt met innovatieve en veilige uitvoermethoden en gedegen en pragmatische risicoanalyses. Deze ervaring en kennis past hij binnen Ballast Nedam toe bij de realisatie van complexe infrastuurprojecten.

Kerem Günaydın

President Ballast Nedam Development

Kerem leidt sinds 2016 als President Ballast Nedam Development. Als doorgewinterde internationale vastgoedman is hij verantwoordelijk voor de grote verandering en groei die het gebiedsontwikkeling bedrijf heeft doorgemaakt. Dit vormt nog steeds de fundering van het DNA in de organisatie en gebiedsontwikkelingen door heel Nederland.

Kerem heeft de afgelopen 20 jaar verschillende senior management posities gehad binnen de Rönesans Holding vastgoed ontwikkelbedrijven. Zijn primaire focus ligt of het vormen van een krachtige bedrijfsstrategie en coördinatie van de verandering met als doel zowel de efficiency als kwaliteit van de bedrijfsactiviteiten te borgen. Kerem heeft een BSc. in Civil Engineering van de Bogazici University in Istanbul.

Walter van Gurp

Algemeen Directeur Ballast Nedam Asset management

Walter is sinds 2008 in dienst bij Ballast Nedam en is sinds 2016 Managing Director van Ballast Nedam Asset Management.

Via verschillende rollen is Walter betrokken bij geïntegreerde contracten. In het begin van zijn carrière binnen Ballast Nedam is hij gestart als projectdirecteur tijdens de tenderfase vanuit Ballast Nedam Concessions en later als projectverantwoordelijke betrokken in de Raad van Bestuur van diverse geïntegreerde projecten.

Walter is geboren in 1967 en heeft altijd gestudeerd naast zijn baan: bouwkunde, vastgoedmanagement, technische bedrijfskunde en projectfinancieringen. Hij beschrijft zichzelf als een man van de praktijk. Voor zijn periode bij Ballast Nedam was hij werkzaam in de spoorwegbranche. Hij heeft meegewerkt aan de formule-ontwikkelingen van zowel de kleine als de grote stations en de introductie van de OV-chipkaart. Multidisciplinaire projecten zijn zijn specialisme geworden.

Joep Hartjes

Algemeen Directeur Ballast Nedam Road Specialties

Joep is sinds 2018 Managing Director van Ballast Nedam Road Specialties.

In deze rol is hij verantwoordelijk voor de realisatie van (specialistische) projecten op het gebied van weginfrastructuur en een aantal bedrijven waarin Ballast Nedam participeert. Door zijn brede expertise is hij nauw betrokken bij het hele productieproces en zorgt hij ervoor dat alle specialismen samen komen tot een geheel. Joep is een echte ondernemer en gaat elke uitdaging met de nodige vakkennis en passie aan.

Jeffrey Hoffmann

Algemeen Directeur Ballast Nedam Materieel

Sinds 1994 werkt Jeffrey bij Ballast Nedam en sinds 2013 bekleed hij de functie als Managing Director van Ballast Nedam Materieel B.V. In deze functie is hij
eindverantwoordelijk voor het leveren van materieel en diensten aan verschillende bouwprojecten.

Jeffrey heeft verschillende functies binnen Ballast Nedam Materieel gehad. Hij richt zich in zijn rol als Managing Director op het leveren van een totaalconcept in materieel aan de voornamelijk interne opdrachtgevers; zowel nationaal als internationaal. Duurzaamheid en veiligheid zijn hierbij belangrijke thema’s.

Jeffrey is een teamspeler, een mensenmens en houdt van heldere communicatie.

Jeffrey Hoffmann Directeur Ballast Nedam Materieel

Harko Kloeze

Algemeen Directeur Ballast Nedam Zuid

Harko Kloeze is sinds 15 augustus 2022 Managing Director van Ballast Nedam Zuid. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van Ballast Nedam Zuid.

Vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven geeft Harko leiding aan een team van professionals dat gebouwen ontwikkelt, transformeert, bouwt en onderhoudt in de provincies Brabant, Zeeland en Gelderland.

Harko woont in Wageningen. Hij heeft ervaring met internationale en nationale projecten zowel in realisatie als ontwikkeling. Harko heeft managementervaring opgedaan in diverse functies bij o.a. BAM International en AM. Met een werktuigbouwkundige achtergrond is Harko al ruim 25 jaar een ‘bouwer’.

Philipp Kohlschreiber

CEO Heitkamp Construction Swiss

Philipp Kohlschreiber bekleedt sinds 1 juni 2021 de functie als CEO bij Heitkamp Construction Swiss.

In deze functie is hij verantwoordelijk voor de operationele leiding op het gebied van de begrotingen, financiën, personeel en projecten. Phillipp is thuis in de tunnelbouw en richt zich momenteel op de herstructurering, modernisering en de uitbreiding van Heitkamp Construction Swiss.

Philipp is geboren in 1976 en woont in Zwitserland. Hij is afgestudeerd in Civiel Ingenieur aan de Ruhr-Universiteit in Bochum. Aan het begin van zijn carrière heeft hij verschillende functies bekleed bij ingenieursbureaus. Sinds 2007 werkt hij voor grote bouwbedrijven, voornamelijk in de ondergrondse bouw (zowel in conventionele en gemechaniseerde tunnelbouw) als in microtunnelbouw. Zijn werkervaring komt voort uit verschillende landen als Duitsland, Laos, Zweden en Bahrein.

Philipp is zeer gemotiveerd, enthousiast, loyaal en teamgericht. Ook is Philipp eerlijk en oprecht en vooruitstrevend. De basis van winstgevende groei is volgens Phillipp het onderhouden van goede contacten, zo onderhoudt hij sterke banden met Zwitserland, Duitsland en Scandinavië.

Anita Oudejans

Algemeen Directeur Ballast Nedam West

Anita Oudejans startte in 1997 als eerste vrouwelijke werkvoorbereider van Ballast Nedam International. Nadat ze ervaring opdeed bij meerdere bouwbedrijven vervolgde ze haar carrière opnieuw binnen Ballast Nedam. Na een periode van vier jaar als Hoofd Bouwontwikkeling binnen Ballast Nedam West vervult zij sinds 2023 de functie van Algemeen Directeur.  

Anita heeft een heldere visie die draait om het waarmaken van beloftes, ondernemerschap en het aanjagen van persoonlijke groei. Met haar passie voor de bouw werkt zij iedere dag aan nieuwe verbeteringen. 

Raymond Veugelers

Algemeen Directeur Laudy Bouw & Ontwikkeling en Laudy Vastgoedontwikkeling

Raymond is Managing Director van de Laudy Groep bv bestaande uit de 3 bedrijfsonderdelen Laudy Bouw & Ontwikkeling B.V., Laudy Vastgoedontwikkeling B.V. en Willems Bouwbedrijf B.V.

In de functie als Managing Director van Laudy Bouw & Ontwikkeling legt Raymond zich met name toe op de strategische koers, de ontwikkeling van het bedrijf in de Limburgse markt en het opbouwen en onderhouden van de contacten met klanten. Hij werkt samen met het team verder aan de groei van dit mooie Limburgse bouwbedrijf. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden richt hij zich met het nieuwe bedrijf Laudy Vastgoedontwikkeling op uitdagende vastgoedontwikkelingen. Binnen de Laudy Groep is onder verantwoording van Raymond vanuit de vestiging in Venlo Willems Bouwbedrijf B.V. actief; de dagelijkse aansturing van Willems geschiedt per 1 januari 2023 door haar eigen directie; in deze Ralph Geurts en Frank Derks.

Raymond is geboren in 1976 in Geleen en heeft na zijn studies Bouwkunde aan de Hogeschool Zuyd en Uitvoeringstechniek & Management aan de TU Eindhoven, diverse functies bekleed. Zo is hij naast Managing Director ook bestuurder bij de vakopleiding Bouwmensen Limburg.

Bedrijfsdirecteur Raymond Veugelers Laudy Bouw & Ontwikkeling
Terug naar