Dit zijn onze projecten in binnen- en buitenland

Samen werken we aan een duurzame leefomgeving

Gebouwd met trots

Als we een tour door Nederland maken, zien we onze eigen projecten tot leven komen. Bruggen, tunnels, hoogbouw en woonwijken die wij de afgelopen jaren realiseerden, worden volop gebruikt. Dat maakt ons trots. Want samen met onze partners dragen we bij aan de leefbaarheid en mobiliteit van onze omgeving.

Naast onze huidige projecten, kent ons portfolio een rijke historie. Zo hebben we de Afsluitdijk en de Oosterscheldekering gebouwd om de veiligheid van ons land te waarborgen. Daarnaast maakten we (lucht)havens, weginfrastructuur en het Vredespaleis in Den Haag om de mobiliteit te verbeteren. Eén ding hebben alle projecten gemeen: ze zijn met toewijding gebouwd door Ballast Nedam.
Projecten van vroeger

Onze toekomst wordt gevormd door onze geschiedenis. De opbrengst van 140 jaar projectrealisatie biedt de kennis en ervaring om toekomstige uitdagingen aan te gaan. 

Projecten van Rönesans Holding

Ons moederbedrijf Rönesans Holding heeft een indrukwekkende lijst met bekroonde projecten. Deze geven een indruk van de ongekende mogelijkheden en prestaties.

Wil jij ook meewerken aan deze projecten?

Met bijna tweeduizend collega’s werkt Ballast Nedam dagelijks aan de voorbereiding en realisatie van gebouwen, infrastructuur en andere projecten in binnen- en buitenland. We innoveren elke dag voor een duurzame leefomgeving. Sluit jij je ook aan?

Bekijk de vacatures

Terug naar