International Projects

Grootschalige projecten in Azië, Afrika en de Cariben

Bouwen van ontwerp en financiering tot realisatie en onderhoud in een uitdagende omgeving. Dat doen we in onze focusgebieden binnen Azië, Afrika en de Cariben. Gebieden met veel potentieel, maar vaak lastige omstandigheden. Het sterke internationale netwerk waar we met de Renaissance groep onderdeel van uitmaken draagt hier zeker aan bij.

Ambities waar maken

Ambitie typeert onze opdrachtgevers. Zij willen de beste havenfaciliteiten, een state-of-the-art ziekenhuis of voldoende en 100% veilig drinkwater voor een miljoenenstad. Maar hebben te maken met beperkingen. Dat kan financieel zijn of in de beschikbare lokale expertise voor deze unieke projecten, zoals grote koelinstallaties voor energiecentrales. Juist dan denken wij mee en maken wij ambitie waar.

Toekomstbestendige oplossingen

Waar de concurrentie veelal plaatsvindt op prijs, leggen wij de nadruk op de total cost of ownership. Toekomstbestendige oplossingen, met een belangrijke rol voor lokale partners. Onze opdrachtgevers zien de meerwaarde hiervan: een hogere kwaliteit en een impuls voor de lokale economie. Dankzij onze ervaring en inventiviteit komen we ook tot verrassende, kostenbesparende oplossingen. Bijvoorbeeld modulaire bouw. Wil de opdrachtgever wel investeren, maar is de financiering een issue? Wij verzorgen ook de financiële engineering. Alles in één.

Improvisatievermogen en interculturele sensitiviteit

Zijn de omstandigheden complex en de culturele verschillen groot? Onze mensen hebben het improvisatievermogen en de interculturele sensitiviteit om met hun internationale teams slagkracht te tonen. Die kwaliteiten maken het mogelijk om overal op een effectieve manier met lokale partners en arbeidskrachten samen te werken. Dat geeft onze opdrachtgevers het vertrouwen dat wij projecten samen realiseren met minimale impact en binnen de afspraken.

5 x International Projects
  1. Van droom naar realisatie – alles in één hand (incl. financiering);
  2. Beste prijs-kwaliteitverhouding over de hele levensduur;
  3. Veel specifieke kennis over haven-/cruisefaciliteiten, drinkwaterinfra, grote koelsystemen en ziekenhuizen/gevangenissen;
  4. Intensieve samenwerking met lokale partners: werkgelegenheid en kennisdeling;
  5. Team professionals met sterke interculturele sensitiviteit.