Intergrale bouwers met focus op de Randstad

Bouwen met passie

Heddes Bouw & Ontwikkeling

Eén van onze organisatieonderdelen

Ballast Nedam bestaat uit 18 organisatieonderdelen. Heddes Bouw & Ontwikkeling (Heddes) is daar één van. Als integrale bouwer voeren zij alle facetten uit van ontwerp tot uitvoering. Gedreven door passie en techniek, realiseren zij gebouwen voor en door mensen. Eén ding staat voorop: het succes van het project, waarbij er oog is voor de belangen van alle betrokkenen. 

Heddes heeft een vaste kern van mensen waarmee zij de projecten realiseren en een vaste kern van deskundige partners die dienen als verlengstuk van Heddes. De projecten die zij realiseren passen binnen de scherpe focus. Ze nemen verantwoordelijkheid en ontzorgen de opdrachtgever. Daardoor houden zij grip op het proces.

Een sterke speler

Creativiteit, betrouwbaarheid en deskundigheid: het zijn de drie kernwaarden die bij Heddes passen. Die drie kernwaarden vormen de ruggengraat van de onderneming, want dankzij haar vindingrijkheid, eerlijkheid en innovatiedrang worden projecten succesvol afgerond. Hierdoor is Heddes een sterke speler in de bouwwereld. En daar plukken opdrachtgevers en samenwerkingspartners de vruchten van.

Het karakter van Heddes Bouw & Ontwikkeling

Heddes kan grote toegevoegde waarde leveren voor opdrachtgevers en gebruikers door een proactieve houding. Eerlijkheid en openheid is daarbij van groot belang, omdat risico's daardoor vooraf gesignaleerd kunnen worden.

Managing Director Niels Doodeman: “Als collega’s hebben wij aandacht voor elkaar en dagen we elkaar uit om verder te verbeteren en te ontwikkelen. We zijn een enorm hecht team met een flexibele en veerkrachtige mindset. Samen creëren we meerwaarde voor ons bouwbedrijf. Wij bouwen met passie.”

Groei door juiste overtuigingen

Klanten kiezen Heddes dankzij de opgeleverde projecten die dienen als visitekaartjes. Met het lef om uitdagingen niet uit te weg te gaan, bouwen zij steeds opnieuw aan iconische gebouwen.

"Heddes heeft dezelfde filosofie als haar moedermaatschappij Rönesans Holding. Wij geloven erin om jonge mensen de ruimte bieden om door te stromen en nieuwe technologieën en data-analyses te benutten. Daarbij sturen wij aan op uitdagende doelstellingen ten aanzien van omzet, rendement en groei. En, niet onbelangrijk: we streven een project-portfolio na dat bij onze organisatie past", aldus Director Niels Doodeman. 

Een selectie van projecten

Heddes Bouw & Ontwikkeling wordt steeds opnieuw uitgedaagd om iconische gebouwen te realiseren. Een selectie uit haar project-porfolio:

Veilig werken

Veiligheid is de basisvoorwaarde. Met als streven: een plek in de top 5 meest veilige bouwbedrijven. Dankzij goede veiligheidsplannen die zijn gebaseerd op grondige analyses zijn de bouwplaatsen veilig ingericht. 

Heddes Bouw & Ontwikkeling optimaliseert ieder project door te onderzoeken of modulair bouwen haalbaar is. Daarbij worden de Ursem Modulaire Bouwsystemen en het FMC (flexibel Modulair Casco) concept ingezet.

Meer informatie?

Niels Doodeman

Managing Director Heddes Bouw & Ontwikkeling

De passie voor bouwen ziet Niels terug bij Heddes Bouw & Ontwikkeling, waar ze gezamenlijk uitdagingen aangaan. Na uiteenlopende functies te hebben bekleed, is hij sinds 2002 lid van de directie. In 2011 is Heddes Bouw & Ontwikkeling onderdeel van Ballast Nedam geworden, waarin hij als Managing Director eindverantwoordelijk voor is.

→ Bekijk de website van Heddes