Ballast Nedam Infra Projects

De projecten van Ballast Nedam Infra Projects gaan altijd nét een stapje verder. Van de langste landtunnel van Nederland tot een afgezonken tunnel op de bodem van één van de drukste vaarroutes van Nederland. Voor deze projecten hebben we de kennis zelf in huis.

Wat doen wij?

We bouwen grote infrastructurele projecten in binnen- en buitenland. Vaak begint ons werk al in de designfase en vinken we een project pas af wanneer we het voor meerjarig onderhoud overdragen aan onze eigen specialisten. Grote kans dat jij met jouw auto over ‘onze’ snelwegen, bruggen, tunnels hebt gereden. En dan hebben we de havens nog niet eens genoemd.

Een selectie van projecten

Ballast Nedam Infra Projects heeft al tientallen uitdagende projecten op haar naam staan. Een selectie van het portfolio:

Wat maakt ons nét even anders?

Wat ons onderscheidend maakt is dat we veel ervaring hebben in het managen van grootschalige contracten, zoals PPP-, EPC- en D&C-contracten. Ook hebben we brede expertises in huis, in zowel wegenbouw en specialistische infrastructuur als in windturbinefundaties en funderings- en graafoplossingen. Hierdoor kunnen we grote projecten in zijn geheel oppakken.

Voor welke klanten werkt Ballast Nedam Infra Projects?

We werken voornamelijk voor grote (publieke) organisaties, zoals Rijkswaterstaat, Eneco en Havenbedrijf Rotterdam. Dit doen we samen met vele partners, waar vaak ook andere onderdelen van Ballast Nedam toe behoren. Zoals Ballast Nedam Road Specialties en Ballast Nedam Foundation & Excavation Solutions.

Kunnen wij wat voor jou betekenen? Neem dan contact op!

Meer informatie?

Ronald de Geus

Managing Director Ballast Nedam Infra Projects

Ronald is opgegroeid in een internationale omgeving: de basis van zijn carrière in integrale projecten. Vanuit zijn ontwerp- en engineering achtergrond is hij doorgegroeid in het projectmanagement van grote, complexe projecten.

Business Unit Director Ronald De Geus Ballast Nedam Infra Projects