Een project dat is gevat in het Gateway 2030 plan

Uitbreiding en renovatie van het vliegveld

Enabling Works Project Aruba International Airport

De Aruba Airport Authority (AAA) gaat haar bestaande terminalgebouw uitbreiden en een deel van de bestaande terminal renoveren om aan de toenemende verkeersvraag bij Aruba International Airport Koningin Beatrix het hoofd te bieden.

Een deel van de uitbreiding van het vliegveld is het ‘Enabling Works Project’. Dit project omvat de fysieke voorbereiding van het gebied voor de terminaluitbreiding.
Daarin realiseren we het verwijderen van bestaande vitale functies voor de luchthaven zoals stroom- en watervoorziening, de productie van gekoeld water en de belangrijkste toegangspoort aan de airside voor voertuigen. Deze diensten zullen worden ondergebracht in een nieuwe utiliteitscentrale, die een betrouwbare, uitbreidbare en toekomstbestendige faciliteit zal bieden.

Het Enabling Works Project omvat de bouw van het nieuwe utiliteitsgebouw en het nieuwe hoofdpoortengebouw aan de airside. Het project omvat daarnaast ook installatie, testen en inbedrijfstelling van verschillende apparatuur items en -systemen.

Meer informatie?

Roy van Eijsden

Managing Director Ballast Nedam International

Roy van Eijsden heeft meer dan 20 jaar ervaring en is sinds 2019 in dienst bij Ballast Nedam. Hij heeft een project gedreven achtergrond met ‘on the gound’ ervaring op 6 continenten. Zijn intrinsieke motivatie komt voort uit een verlangen naar continue persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Roy van Eijsden Directeur Ballast Nedam International

Terug naar