Design the Sustainable Future Competition

Ook dit jaar organiseert Rönesans Holding de ‘Design the Sustainable Future competition’. Gedreven door het geloof in het belang van leren, teamwork, het delen van ideeën en wederzijdse ondersteuning, organiseert ons moederbedrijf de 7e editie van de Design the Sustainable Future-competitie. Een competitie om jonge mensen te ontmoeten die de toekomst vormgeven en ideeën voor morgen ontwikkelen. Bij Rönesans Holding wordt prioriteit gegeven aan duurzaamheid in elk project, zonder uitzondering.

Dit jaar is het onderwerp van de wedstrijd "Leefruimtes die veranderen met de pandemie". Het gaat om opvangruimtes, sociale ruimtes en werkruimtes.

In deze competitie wordt verwacht dat er ontwerpen met innovatieve, functionele, economische en flexibele oplossingen worden geïntroduceerd. Studenten uit verschillende disciplines die deelnemen, kunnen met hun visie en kennis over "duurzaamheid" en "Woonruimtes die veranderen met de pandemie" naar een hoger niveau tillen.

Studenten die in 2021 afstuderen in architectuur en techniek, kunnen individueel of met een groep van maximaal 5 personen, deelnemen. De deadline om in te schrijven is 23 mei 2021.

Terug naar