Oprechte zorg krijgt hoofdrol in nieuwe veiligheidscampagne Take Care

Veiligheid draait om oprechte zorg voor jezelf en elkaar. Daarom lanceren we onze nieuwe veiligheidscampagne: Take Care. Hiermee dagen we onszelf en collega's uit om oog te hebben voor elkaar en op een juiste manier te handelen om veilig werken te verbeteren.

In deze nieuwe campagne staat oprechte zorg centraal. Hiermee verankeren we de aandacht voor veiligheid nog verder in de hoofden en harten van al onze mensen. We sporen iedereen aan om persoonlijk leiderschap te tonen, op elk niveau in de organisatie.

"Veiligheid is een gezamenlijke verantwoordelijkheid", vertelt Geert van der Linde, directeur Veiligheid. "We zorgen voor elkaar, spreken elkaar aan en maken dilemma’s bespreekbaar. En - niet onbelangrijk -  we geven complimenten als iets goed gaat. Door oog te hebben voor onze medewerkers en onderaannemers, laten wij hen zien en voelen dat zij het verschil kunnen maken."

Take Care: één video, één boodschap.

Bekijk video

Veiligheid blijven verbeteren

De campagne is vanaf 13 juni 2022 zichtbaar op de bouwplaatsen en kantoren van Ballast Nedam. Dankzij regelmatige gesprekken en toolboxen over veiligheid blijven onze collega's scherp en verbeteren we onze veilige werkwijze continu. Daardoor gaan zij 's morgens gezond naar hun werk en komen zij 's avonds gezond weer thuis.

Benieuwd naar meer? Lees verder over Take Care en veiligheid.

Terug naar: