Laudy Vastgoedontwikkeling: het nieuwe zusje van onze dochteronderneming Laudy Bouw & Ontwikkeling

Laudy Bouw & Ontwikkeling heeft er een zusje bijgekregen dat luistert naar de naam Laudy Vastgoedontwikkeling. De nieuwe organisatie is een ambitieuze vastgoedontwikkelaar die nieuwbouw en transformatie van woonomgevingen realiseert door heel Limburg.

"De ambitie van Laudy Vastgoedontwikkeling is glashelder”, stelt directeur Raymond Veugelers. “Elk jaar willen we tussen de 100 en 200 woningen/appartementen ontwikkelen. Wij zijn van mening dat wonen en leven nauw met elkaar verbonden zijn. We willen met onze projecten de leefbaarheid in onze regio vergroten. Daarom nemen we de ontwikkeling van nieuwe projecten ook zo serieus. Wonen is een manier waarop de mens zichzelf kan zijn. Dat betekent dat we zaken als duurzaamheid, groenbeleving en recreatie integraal opnemen in onze planvorming.”

Een ijzersterke combinatie

Laudy Vastgoedontwikkeling is sinds 2002 onderdeel van Ballast Nedam en staat er daarom niet alleen voor. De organisatie kan terugvallen op de kennis en ervaring van het Ballast Nedam concern dat tevens onderdeel is van Rönesans Holding, een uiterst stabiele wereldspeler in de bouwwereld met een indrukwekkend track record op het gebied van vastgoedontwikkeling en -realisatie. Dit maakt Laudy Vastgoedontwikkeling tot een lokale speler met de financiële slagkracht en expertise van een wereldspeler. Een ijzersterke combinatie.

We ontwikkelen én bouwen. Die combinatie is in onze bedrijfsvoering zeer veel waard.
Roger Drummen Laudy Vastgoedontwikkeling

Samen met andere partijen

"We zijn op basis van onze knowhow en sterke financiële basis een interessante partij voor zowel andere projectontwikkelaars als voor woningstichtingen en gemeenten”, zegt Roger Drummen. "Een vruchtbare samenwerking met alle betrokken partijen streven we na. Betrouwbaarheid is in onze branche waar het uiteindelijk allemaal om draait. Verder is het zo dat we binnen onze eigen organisatie een aantal disciplines hebben -zoals een bouwbedrijf- die meteen bij de ontwikkeling van een project worden betrokken. We ontwikkelen en bouwen. Die combinatie is in onze bedrijfsvoering zeer veel waard. Hierdoor is het geheel uiteindelijk meer dan de som der delen. Alles wat met het ontwikkelen, het regelen van de financiën en bouwen te maken heeft hebben we in huis. Wij opereren als een spin in het web en betrekken de juiste partijen.”

Terug naar