Bezoekerscontainer voor woon-zorgcomplex Vecht en Ijssel

Samen staan we sterk. Met deze gedachte heeft onze collega Jos Jekel een prachtig initiatief opgezet. We hebben namelijk een bouwcontainer kunnen regelen, die in samenwerking met verschillende partijen is omgebouwd tot een bezoekerscontainer.

Zo heeft Ballast Nedam Materieel de bouwcontainer aangeboden en verbouwd, H en F Transport uit Tienhoven gezorgd voor het vervoer van de container naar Utrecht, Bras Elektrotechniek B.V. uit Oss voor de elektra in de unit en schoonmaakbedrijf Shine uit Rotterdam voor een brandschone bezoekersplek. Tot slot heeft Juno Marketing & Communicatie gezorgd voor de final touch in de bezoekerscontainer, namelijk door het plaatsen van leuke wanddecoratie.

Om half 10 vanochtend hebben onze collega’s van het project Lomanlaan in Utrecht, met behulp van een hijskraan, de bezoekerscontainer geplaatst in de binnentuin van het woon-zorgcomplex Vecht en Ijssel. De bezoekerscontainer bestaat uit twee ruimtes, welke worden afgescheiden door een wand van plexiglas. Zo kunnen de bewoners in deze tijden tóch op een veilige manier in contact staan met hun dierbaren die ze zo ontzettend missen.