Ballast Nedam N.V. benoemt Eric van Zuthem tot lid van de Raad van Bestuur

De heer Eric van Zuthem is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Ballast Nedam. Dit past bij de groeistrategie van Ballast Nedam en de focus op sterk leiderschap.

De heer Van Zuthem (1968) is nieuw bij Ballast Nedam, maar een bekende naam in de branche. Hij heeft meer dan 30 jaar management- en ondernemerservaring in alle aspecten van de civiele techniek en de bouwsector. De heer Van Zuthem heeft in verschillende functies op locaties over de hele wereld gewerkt. Deze ervaring sluit goed aan op zijn nieuwe functie bij Ballast Nedam, aangezien hij als lid van de Raad van Bestuur verantwoordelijk wordt voor Ballast Nedam International Projects, Ballast Nedam Building Projects en Ballast Nedam Park & ​​Connect.

Een passende aanvulling

Om een ​​gezond bedrijf te blijven, is het hebben van sterke leiders op de juiste posities een van de kernwaarden binnen Ballast Nedam. “Alleen met hooggekwalificeerde, ruimdenkende en ondernemende medewerkers kunnen we succesvol blijven. Omdat we een aantal van de meest complexe projecten in binnen- en buitenland uitvoeren, is het hebben van ervaren en betrouwbare mensen van het grootste belang. De heer Van Zuthem is met zijn ruime ervaring en expertise dan ook een zeer welkome en geschikte aanvulling op ons team”, aldus de heer Kemal Sağlam, CEO van Ballast Nedam.

Over Eric van Zuthem

De heer Van Zuthem behaalde zijn diploma Civiele Techniek aan de Universiteit van New Hampshire, in de Verenigde Staten. Daarna heeft hij voornamelijk bij de Koninklijke BAM Groep gewerkt, waar hij startte als ingenieur en zich daarna opwerkte tot CEO van BAM International. Hij heeft een achtergrond in strategische en operationele leiderschapsfuncties en ervaring in bedrijfsontwikkeling. Zo heeft hij ervaring opgedaan met onder andere het aangaan van grote (internationale) joint ventures, corporate finance, commercial management en risk management.

De heer Van Zuthem stelt: “Ik kijk ernaar uit om bij Ballast Nedam te starten en alle mensen te leren kennen die deel uitmaken van dit geweldige bedrijf. Ballast Nedam heeft een rijke historie en duidelijke ambitie voor verantwoorde groei in zowel onze thuis- als internationale markten. De komende maanden kun je mij vinden op de projecten en kantoren van Ballast Nedam, waar ik graag meer te weten kom over zowel onze uitdagingen als kansen.” 
Terug naar: