Ballast Nedam scoort een 7,9 op het gebied van facilitaire dienstverlening

Ballast Nedam scoort een 7,9 op het gebied van facilitaire dienstverlening binnen het FM Provider Performance onderzoek! Daarmee hebben we een eerste plaats behaald: een prestatie waar we trots op zijn.

Met name onze score op het gebied van samenwerken springt eruit. Daarnaast hebben wij ons dit jaar van een 7,6 naar een 7,9 ook verder verbeterd op het gebied van o.a. Klantmanagement, Innovatie en continu verbeteren en Flexibiliteit.

Binnen Ballast Nedam behoort de uitvoering van de facilitaire dienstverlening tot ons organisatieonderdeel Ballast Nedam Asset Management. Hierbij ligt de focus voor de komende jaren op integrale projecten en de bijbehorende duurzaamheidsopgaven. Zo exploiteert Ballast Nedam Asset Management projecten zoals de Kromhoutkazerne en Rijkskantoor De Knoop in Utrecht. Ook gebiedsontwikkeling Hart van Zuid in Rotterdam behoort tot hun portfolio.

Over het onderzoek

Het FM Provider Performance onderzoek richt zich jaarlijks op de prestaties van facility management providers met betrekking tot de uitbestede operationele en tot op zekere hoogte managementtaken: multiservice, managing agent, geïntegreerd facility management (IFM) en publiek-private samenwerkingen (PPS). 

Terug naar