Strategische ambities

Strategie voor verbetering

De strategie om onze doelen te behalen, is gestoeld op onze vijf belangrijkste ambities. Dit zijn onze leidende principes:

1. Welzijn van onze mensen
We willen dat onze medewerkers veilig, uitgedaagd, betrokken en gelukkig zijn. Voor onze huidige en toekomstige medewerkers willen we de voorkeurswerkgever zijn. Wij bieden gezonde arbeidsomstandigheden en uitdagend werk met de mogelijkheid om op professioneel en persoonlijk vlak te groeien.

2. Sterke klant-en partnerrelaties
Met onze partners en klanten willen we sterke en langdurige relaties opbouwen op basis van wederzijds vertrouwen. Om dat te bereiken, willen we dat onze partners en klanten tevreden zijn met de kwaliteit van ons werk, onze manier van werken en onze betrouwbaarheid.

3. Financieel gezonde organisatie
We willen een gezond bedrijf runnen met gezonde groeicijfers. Dat betekent een solide orderboek, omzetgroei en beheersbare kosten. Dat doen we door onze operational excellence te verbeteren, door selectief en strategisch deel te nemen aan aanbestedingen en door ons te richten op (de werving van) gekwalificeerde mensen met technologische expertise. Het hanteren van de hoogste standaarden op het gebied van innovatie, technologie en digitalisering ondersteunt deze ambitie. Dit stelt ons in staat competitief te blijven.

4. Internationale groei
Terwijl we onze orderportefeuille voornamelijk in Nederland uitbreiden, willen we ons bedrijf in de toekomst internationaal verder uitbreiden. Dit zit in het DNA van ons bedrijf. Het potentieel voor internationale groei is aanzienlijk en we worden daarin gesterkt door de kennis en ervaring van Rönesans Holding.

5. Veiligheid, Innovatie, Duurzaamheid en Maatschappelijk verantwoord ondernemen
We streven ernaar om ons werk zo veilig, duurzaam en verantwoord mogelijk uit te voeren voor onze medewerkers, de samenleving en ons milieu. We nemen de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties op in onze bedrijfsstrategie en passen onze normen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen toe.