Wederzijds vertrouwen is de basis


Ballast Nedam is een flexibele organisatie. We passen ons snel aan en ontwikkelen onszelf door creatieve en innovatieve oplossingen te vinden en te integreren. We zijn een bedrijf met een nieuwe structuur, een duidelijke focus en hooggekwalificeerde en ervaren mensen.

Onder normale omstandigheden verwachten we de komende jaren verder groei in het binnen- en buitenland. We verwachten te groeien omdat ons internationale netwerk, contracten en logistieke keten ons de kans bieden om ook in het buitenland projecten aan te nemen. We profiteren van onze nauwe samenwerking met onze moederorganisatie Rönesans Holding. Dit stelt ons in staat om echt op wereldwijde schaal te opereren.

Onze groei vergroot onze impact op de wereld. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Duurzaamheid maximaliseren is de nieuwe norm in ons hele bedrijf. Ook veiligheid staat bij ons voorop – we willen onze belofte waarmaken dat iedereen die voor Ballast Nedam werkt ’s avonds weer veilig thuiskomt.

Het is ons streven om onszelf te blijven ontwikkelen en verbeteren. Zo verbeteren we elk onderdeel van ons bedrijf, iedere keer weer. We zijn ook trots op onze geschiedenis van ruim 140 jaar, onze ondernemersgeest en onze bereidheid om de uitdagingen van onze klanten als onze eigen te beschouwen. Zo blijven we een voorkeurspartner in de sector. Zo bouwen we wederzijds vertrouwen.

Cenk Düzyol, voorzitter Raad van Bestuur

Terug naar Bestuur en toezicht