Ballast Nedam Foundation & Excavation Solutions

Als Ballast Nedam Foundation & Excavation Solutions staan we met beide voeten in de klei. We zijn een productiebedrijf waar meerdere expertises onder vallen: Ballast Nedam Specialistisch Grondverzet, Van Leeuwen Verankeringen en Ballast Nedam Funderingstechnieken. Onze projecten in funderen, grondverzet en verankeringen voeren we meestal in Nederland uit, maar soms ook daarbuiten.

Wat doen wij?

Funderen, grondverzet en verankeringen: dat is specialistisch werk dat de basis legt voor bouwprojecten. Wij realiseren complete bouwkuipen, kust- en oeverwerken, kadeconstructies en complexe fundaties. Uitgevoerd door eigen mensen, met eigen materieel.

Een selectie van projecten

Ballast Nedam Foundation & Excavation Solutions heeft al tientallen uitdagende projecten op haar naam staan. Een selectie van het portfolio:

Wat maakt ons nét even anders?

We hebben maar liefst drie specialismen onder één dak, waardoor we kunnen voldoen aan de complexe vraagstukken van onze klanten. We zijn in staat om complete bouwkuipen te realiseren, soms op wel dertig meter diepte. Ook hebben we zelf een machine ontwikkeld waarmee we ankers vanaf het water kunnen aanbrengen.

Voor welke klanten werkt Ballast Nedam Foundation & Excavation Solutions?

Onze klantenkring varieert van overheden tot bouwbedrijven. Ook worden we in sommige gevallen als onderaannemer ingeschakeld door onze eigen Ballast Nedam collega’s van bijvoorbeeld Ballast Nedam Infra Projects of Heddes Bouw & Ontwikkeling.

Kunnen wij wat voor jou betekenen? Neem dan contact op!

Meer informatie?

Twan Spanjers

Managing Director Ballast Nedam Foundation & Excavation Solutions

Sinds 2019 is Twan in dienst bij Ballast Nedam. In het verleden heeft hij diverse ervaringen opgedaan in beton- en waterbouw en grootschalig grondverzet. Bij Ballast Nedam Foundation & Excavation Solutions bouwt Twan samen met zijn team nu aan een solide basis voor ieder bouwproject. Door als eerste in het bouwproces de juiste kwaliteit te leveren, kan er op de producten van FES doorgebouwd worden. Met gepassioneerde mensen maken ze de start van de werken succesvol.

Twan Spanjers bedrijfsdirecteur Ballast Nedam Foundation & Excavation Solutions