Werken bij

Onze medewerkers zijn de belangrijkste succesfactor van onze organisatie. Vanuit deze overtuiging richt Ballast Nedam zich op een gezonde, veilige en motiverende werkomgeving voor alle medewerkers. Hierbij staan onze gedeelde normen en waarden – hoe gaan we met elkaar om, de omgeving en onze klanten – centraal.
In onze organisatie waar ondernemerschap en innovatie de drijfveren zijn, geven wij onze medewerkers de ruimte om te creëren en integraal te innoveren in een professionele, dynamische werkomgeving.

Startersmogelijkheden

Wij geloven in doorstroming! Starters zijn daarom belangrijk voor onze organisatie. Wij hebben voor starters opleidings- en ontwikkelprogramma’s opgezet waarmee zij over de benodigde vaardigheden en kernwaarden van onze organisatie komen te beschikken.

Trainee programma’s

Roulantenprogramma
Starters met een civieltechnische of bouwkundige opleiding volgen een 2 tot 3 jarig programma waarbij zij kennis maken met de verschillende disciplines binnen onze organisatie. Vanuit een reguliere functie maak je kennis met alle facetten van de bouw.

Management traineeship

Het management traineeship is een programma voor afgestudeerde WO’ers in een (bedrijfs)technische studie die innovatief zijn, een hoge ambitie hebben en een duidelijke drive. Je wordt ingezet op specifieke functies bij verschillende bedrijfsonderdelen in een periode van 3 jaar.

Financial traineeship

Pas afgestudeerden met een financiële opleiding hebben de mogelijkheid deel uit te maken van het financial traineeship. Je doet bij verschillende bedrijfsonderdelen ervaring op in de financiële discipline.

Stage en afstuderen

Wij maken graag kennis met studenten die in het kader van hun studie praktijkervaring willen op doen. Jaarlijks stellen wij ruim 200 stage- en afstudeerplaatsen beschikbaar over de hele breedte van onze organisatie en op verschillende niveaus. Van technisch inhoudelijk tot administratief of financieel.

Kijk voor actuele stage- en afstudeermogelijkheden in ons vacatureoverzicht.