Over Ballast Nedam

Ballast Nedam werkt met grote toewijding aan een toekomstbestendige leefomgeving. Als bouw- en ontwikkelbedrijf is onze drijfveer tevens onze ultieme ambitie: tevreden klanten en eindgebruikers aan ons binden. Al meer dan 140 jaar creëren wij met dit doel unieke landschapsiconen: gebouwen om prettig te wonen en werken, wegen, tunnels en bruggen voor verbeterde toegankelijkheid en ziekenhuizen, vliegvelden of havens voor de openbare infrastructuur. Het zijn kleinschalige opdrachten tot grote infrastructurele werken of hoogbouw onder extreem complexe omstandigheden. Bij ons om de hoek, midden in de stad of in het buitenland.

Dit realiseren wij met onze vakkundige gepassioneerde mensen. Met een internationale blik en een trots bouwhart. De basis waarop wij samenwerken is vertrouwen, zodat wij nu en in de toekomst voorkeurspartner blijven van onze stakeholders. 

Wij onderscheiden ons in de markt door onze flexibele, oplossingsgerichte manier van werken. Wij streven hierbij naar zorgeloos zakendoen. Ons vermogen om mee te veranderen in een complexe markt en onze unieke product-marktcombinaties en ondernemerschap zorgen voor vernieuwing in de branche. Zo creëren wij onze eigen-wijze.

Ballast Nedam is er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale bouwbedrijven.

Online brochure

Wil je meer informatie over onze projecten, onze mensen en hoe wij werken? Bekijk onze nieuwe Nederlandse of Engelse online brochure.

Ballast Nedam - Samen grensverleggend