Over Ballast Nedam

Ballast Nedam is een bouw- en ontwikkelbedrijf dat zich inzet voor een toekomstbestendige leefomgeving. We realiseren uiteenlopende projecten voor onze klanten; van kleinschalige opdrachten tot grote infrastructurele werken of hoogbouw onder complexe omstandigheden. Bij ons om de hoek, midden in de stad of in het buitenland.

De basis waarop wij samenwerken is vertrouwen, zodat wij nu en in de toekomst voorkeurspartner blijven van onze stakeholders.

Onze vakkundige mensen, innovatieve concepten en (kosten)efficiënte manier van werken zorgen voor gewenste resultaten. Naast resultaten, onderscheiden wij ons in het proces daarnaartoe. Klantgerichtheid, ondernemerschap en open communicatie zorgen ervoor dat wij samen met de klant vernieuwende oplossingen bedenken en uitvoeren. Dit alles zo veilig, duurzaam en maatschappelijk verantwoord mogelijk.

Ballast Nedam is er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale bouwbedrijven.

Online brochure

Wil je meer informatie over onze projecten, onze mensen en hoe wij werken? Bekijk onze nieuwe Nederlandse of Engelse online brochure.

Ballast Nedam - Samen grensverleggend