Development

De divisie Development creëert geïntegreerde, creatieve, gezichtsbepalende oplossingen voor de gebouwde omgeving door te investeren, beheren en ontwikkelen van projecten op basis van zowel publieke als private partnerschappen. Daarnaast voert Development de regie over grond- en ontwikkelposities, integrale gebiedsontwikkelingen en pps-projecten.

De focus van Development is om haar positie in de markt te behouden met een sterke focus op operational excellence en proces management.

Daarnaast ontwikkelen we een hoogwaardig product voor vastgoed ontwikkeling. We bieden de markt pasklare oplossingen die voldoen aan heden ten daagse huisvestingsvraagstukken. Hierbij komen gebouw gestuurde oplossingen en hoogwaardige architectuur samen, wij creëren de ideale werkplek voor een productief en innoverende woon-en werkomgeving. We vinden de juiste locatie en kijken per locatie wat gewenst en technisch haalbaar is en hoe we de ontwikkeling het best in de markt zetten. De kennis van Development kan internationaal ingezet worden.