Lammers Beton B.V. en Hoco Beton B.V. bundelen krachten in overname

Vrijdag 19 april hebben Hoco Beton B.V. en Lammers Beton de koopovereenkomst getekend waarmee Lammers Beton 100% van de aandelen van Hoco Beton heeft overgenomen. Hoco, tot vrijdag onderdeel van Ballast Nedam, zal als zelfstandig bedrijf worden toegevoegd aan het portfolio van Lammers Beton en zal hier onder haar eigen naam deel van uitmaken.

Familiebedrijf Lammers (1987) is een bekende naam in de prefab betonindustrie. Het bedrijf is door Henk Lammers opgericht en sindsdien succesvol in het ontwerpen en leveren van schoonwerk- en constructieve prefab beton elementen. Lammers is een solide bedrijf en staat goed bekend door haar goede dienstverlening en jarenlange expertise. Het bedrijf heeft een stevige groeiambitie en is bereid om daarin te investeren. Voor Hoco is de overname een mooie kans omdat het hiermee onderdeel is van een specialistisch bedrijf met prefab beton als corebusiness, waarmee een duurzame toekomst van Hoco wordt veiliggesteld.

Lammers en Hoco zijn beide gevestigd in Weert en bedienen grotendeels dezelfde marktsegmenten. Binnen de bedrijven heerst een vergelijkbare cultuur: de cultuur van een familiebedrijf. Doordat er een bredere basis voor doorontwikkeling en specialisatie ontstaat, biedt de nieuwe combinatie ook kansen voor de collega’s.

Door de overname worden kennis en ervaring gebundeld en wordt de dienstverlening aan opdrachtgevers naar een nog hoger niveau gebracht.

De bekende aanspreekpunten binnen Hoco blijven onveranderd. De lopende orders worden onder Hoco verder afgewikkeld en er hoeven geen contracten te worden overgenomen door Lammers. Lammers Beton en Ballast Nedam hebben afgesproken om de samenwerking te blijven voortzetten, en deze verder uit te bouwen.

Terug naar: