Ballast Nedam en Rönesans Holding genomineerd voor edie Awards

We zijn trots dat Project Jonas van Ballast Nedam West, het samenwerkingsinitiatief tussen Rönesans Holding en KODA, en Rönesans Holdings Support Program de eer hadden genomineerd te worden. De edie Awards erkennen en belonen mensen, projecten en partnerschappen die een duurzame impact hebben op de wereld.

Project Jonas: Green Building/Infrastructure Project of the Year

Het Jonas woonproject in Amsterdam verdiende een prestigieuze nominatie in de categorie Groen Gebouw/Infrastructuurproject van het Jaar. Jonas is een voorbeeld van milieubewust bouwen. Dit project ontving de hoogste BREEAM-certificering: BREAAM Outstanding certificaten voor zowel het ontwerp, de oplevering als voor de gebruiksfase. Jonas werd ontwikkeld door Orange Architects in samenwerking met ABT en Felixx Landscape Architects and Planners, in opdracht van vastgoedontwikkelaar Amvest.

Rönesans Holding en KODA: Partnerships & Collaboration of the year: Education & Empowerment

Daarnaast ontving het samenwerkingsinitiatief tussen Rönesans Holding en KODA welverdiende erkenning in de categorie Partnerschap & Samenwerking van het Jaar. Door het gezamenlijke project, 'Waar staan we wat betreft onderwijs in dorpen?', speelden deze partners een cruciale rol bij het ondersteunen van het onderwijs van kinderen in door aardbevingen getroffen regio's van Turkije, gestimuleerd door de toewijding van vrijwilligers.

Rönesans Post-Disaster Support Programs: Social Sustainability, Diversity & Inclusion

Verder werd de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Rönesans Holding uitgelicht in de nominatie voor de categorie Sociale Duurzaamheid, Diversiteit & Inclusie. Door gezamenlijke inspanningen bundelden medewerkers, vrijwilligers en partners zich om hulp te bieden aan slachtoffers van de Turkse aardbeving, met een focus op kwetsbare groepen. Het oprichten van containersteden die plaats bieden aan 10.000 personen in het getroffen gebied is een bewijs van hun toewijding.

We feliciteren de winnaars en zijn dankbaar voor de erkenning van onze projecten. We blijven ons in te zetten voor het bevorderen van duurzaamheid en het maken van een positieve impact op de wereld.

Terug naar: