Renaissance Construction staat op de 23e plaats in de lijst van 's werelds grootste bouwbedrijven

Ballast Nedam is sinds 2015 onderdeel van Renaissance Construction. Wij zijn trots op onze moedermaatschappij en haar positie in de lijst van ‘s werelds top 250 grootste internationale bouwbedrijven door Engineering News Record (ENR), waar zij op de 23e plaats staat vermeld. Dit is een stijging van 10 plaatsen ten opzichte van 2019. Daarnaast behoudt zij haar rang als 9e aannemer in Europa. Wij feliciteren Renaissance met deze mooie prestatie.

In de lijst van Engineering News Record (ENR) "The World's Top 250 International Contractors", heeft Renaissance Construction een groot succes behaald door 10 stappen tegelijk te stijgen in vergelijking met 2019 en ook haar rang als 9e topaannemer in Europa te behouden.

Renaissance is het grootste Turkse bedrijf dat de wereldwijde ranglijst bereikt met internationale projecten en ziet wederom een ​​jaar van snelle stijging onder zijn industriële tegenhangers. In de 2020-editie van de Top 250 International Contractors List van ENR, een internationaal bouwmagazine dat dateert uit 1917, is Renaissance Construction 23e. Dit betekent een stijging van 10 punten op jaarbasis op basis van de jaarlijkse inkomsten uit buitenlandse operaties. Renaissance Construction behoudt haar leidende positie onder Turkse aannemers en staat op de 9e plaats in Europa. Het bedrijf blijft in het buitenland groeien door investeringen die 70% van de inkomsten genereren en zorgen voor een instroom van vreemde valuta.

Wereldwijde omzet van 5,4 miljard dollar in 28 landen

Met een van de snelste wereldwijde groeicijfers voor een Turks bedrijf, boekte Renaissance in 2019 een totale wereldwijde omzet van 5,4 miljard dollar. Renaissance is actief in 28 landen en creëert onophoudelijk waarde voor Turkije en de wereld door middel van projecten, kapitaal instromen en werkgelegenheid over de hele wereld.

Rönesans Holding, opgericht in 1993, fungeert als hoofdaannemer en investeerder van bouw, onroerend goed, gezondheidszorg, energie en petrochemie in een groot gebied in Centraal-Azië, Europa, het Midden-Oosten en Afrika, voornamelijk in Turkije en Nederland. De groep bouwt winkelcentra, kantoren, hotels, woningen en gebouwen, evenals fabrieken voor zware industrie, infrastructuurprojecten, fabrieken, chemische en farmaceutische fabrieken, voedsel- en drankverwerkende fabrieken, automobiel- en machineproductiefabrieken, openbare gebouwen, gebouwen voor gezondheidszorg en energiecentrales.

Rönesans Holding draagt ​​bij aan diverse wereldwijde prestaties zoals met Yamal LNG Plant welke een nieuw energiekanaal biedt, 's werelds langste spoortunnel de Gotthard-tunnel, Europa's hoogste gebouw het Lakhta Center, en Nederland's langste landtunnel de Gaasperdammertunnel. Renaissance Healthcare Investment, een dochteronderneming van Rönesans Holding en een belangrijke speler op de Turkse investeringsmarkt voor gezondheidszorg, won de ‘Award of Merit’ bij ENR's Global Best Projects-wedstrijd in de categorie gezondheidszorg voor Başakşehir Çam en Sakura City Hospital, ontwikkeld in samenwerking met de Japanse partner Sojitz.