Provada 2018

23 mei 2018

Met het thema ‘Samen grensverleggend’ zijn wij van 5 t/m 7 juni aanwezig op de Provada. De grootste vastgoedbeurs van Nederland. Wat wij verstaan onder ‘samen grensverleggend’? Het betekent dat we elkaar uitdagen om verder te komen maar ook dat we elkaar nodig hebben om het beste in onszelf naar boven te halen. Met ‘samen’ bedoelen we ook echt iedereen. Opdrachtgevers, partners, leveranciers, collega’s en iedereen die een raakvlak heeft met in één van onze projecten. Samen bouwen wij de toekomst en zijn wij verantwoordelijk om dat zo duurzaam mogelijk te doen voor de generatie na ons. Iedereen die hier met ons over van gedachte wil wisselen is van harte welkom op onze stand: 12.29.

Tijdens de Provada zijn de volgende bedrijfsonderdelen vertegenwoordigd:

  • Ballast Nedam Development
  • Ballast Nedam Building Projects
  • Ballast Nedam Parking
  • Heddes Bouw & Ontwikkeling
  • Ballast Nedam West
  • Ballast Nedam Zuid
  • LAUDY Bouw & Ontwikkeling

Thema Provada 2018: Educate - Innovate - Integrate

innovatie staat hoog op ieders agenda. Er wordt flink geëxperimenteerd in vastgoedland. Maar hoe maak je die investering waardevol? Wat gaat aan innovatie vooraf (educatie) en wat komt erna (integratie)? Drie elementen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. PROVADA concentreert zich in 2018 op de voorwaarden voor vernieuwing. Hoe leert je organisatie en hoe brengt ze dat in praktijk? ROI betekent komend jaar: return on innovation. www.provada.nl