Martijn Smitt benoemd tot Directeur Infra

02 oktober 2018

Per 1 oktober 2018 is Martijn Smitt (50) benoemd tot Directeur Infra. Binnen deze functie zal Martijn zich richten op de verdere professionalisering van de operaties binnen de grote infraprojecten en contracten van Ballast Nedam binnen en buiten Nederland.

Ballast Nedam verstevigt hiermee haar expertise op het gebied van (afzink)tunnels en civiele engineering. Een markt waar Ballast Nedam zich nadrukkelijk in begeeft met recente PPS-projecten als de Blankenburgverbinding en de Gaasperdammerweg.

Martijn Smitt over zijn overstap naar Ballast Nedam: “Ballast Nedam maakt een geweldige ontwikkeling door, met een stevige door ondernemerschap gedreven ambitie. De combinatie van ondernemerschap en de vernieuwende wijze waarop de dialoog met klanten wordt opgezocht zijn voor mij aansprekende eigenschappen van de onderneming. Daar wil ik mij met veel plezier voor inzetten.”

Voorheen was Martijn werkzaam in diverse management en directieposities binnen BAM Infra en Strukton Civiel en sinds 2009 lid dagelijks bestuur van Bouwend Nederland.