Ballast Nedam versterkt afdeling Tendering

14 september 2017

Het versterken van onze orderportefeuille met solide projecten met een gezonde marge is een belangrijke doelstelling binnen Ballast Nedam. Om hier verder vorm aan te geven is onze afdeling Tendering verder versterkt met Geert Fiolet en Peter Kanninga.

Geert Fiolet

Geert Fiolet (39) is aangesteld als Director Building Tenders. Hij is verantwoordelijk voor onze bouw tenders. De afgelopen 11 jaar was Geert werkzaam bij BAM. Daar is hij in verschillende rollen, zoals tendermanager en projectdirecteur, bij tenders betrokken geweest. Bij het binnenhalen van de projecten gaat het om de juiste voorwaarden; niet alleen een goed rendement, risicoverdeling en -beheersing zijn minstens net zo belangrijk. Zijn ervaring die hij heeft opgedaan bij diverse PPS-projecten is hierbij onmisbaar. Selectief zijn in het kiezen van projecten draagt bij aan een goede en winstgevende orderportefeuille. “We bouwen aan een bedrijf, waar we samen werken aan uitdagende en succesvolle projecten en waar mensen dan ook graag willen werken. Ik kijk met veel vertrouwen naar de toekomst.”

Peter Kanninga

Daarnaast is Peter Kanninga (36) aangesteld als Director Infra Tenders. Vanaf 1 september is hij de verantwoordelijke voor de infra tenders. Peter was vanaf 2011 werkzaam bij Boskalis als o.a. bedrijfsleider, contract manager en tender manager in verschillende DBFM-projecten. Zijn passie voor techniek en brede ervaring in de infrasector helpen om nog beter de behoefte van opdrachtgevers en partners te begrijpen, zodat Ballast Nedam hier optimaal op kan inspelen. Hij deelt de ambitie van Geert om ervoor te zorgen dat er gezonde projecten worden aangenomen die vervolgens veilig en volgens plan kunnen worden gerealiseerd. “Dit vereist een professionele aanpak waarbij openheid en samenwerking  centraal staan en verantwoordelijkheden op een eerlijke wijze verdeeld worden. Tenslotte moeten we vooral niet vergeten trots te zijn op de fantastische projecten die wij realiseren.”