Ballast Nedam gaat langdurig contract aan met PON

09 juni 2017

Voor de leasing van haar wagenpark en de levering van alle personenauto’s, heeft Ballast Nedam een meerjarig contract afgesloten met Pon’s Automobielhandel en Volkswagen PON Financial Services. Daarnaast heeft het bouwbedrijf ervoor gekozen om het volledige beheer van haar wagenpark uit te besteden aan fleetkennis. Naast het benutten van efficiency mogelijkheden in haar projecten, zet Ballast Nedam hiermee de volgende stap om de meest kostenefficiënte en competitieve speler in de Nederlandse markt te worden.

Creatief omgaan met efficiency

Voorheen bestond het wagenpark van Ballast Nedam uit 18 automerken en waren contracten ondergebracht bij verschillende leasemaatschappijen. Met de overstap naar Pon’s Automobielhandel en VWPFS gaan we naar een beperkt merkenbeleid en wordt het leasebeleid tevens zeer overzichtelijk en efficiënt. Daarmee hebben we een aanzienlijke slag kunnen maken in zowel beheer als kosten.

Snelle overgang

Inmiddels worden de laatste van de auto’s gewisseld bij vijf geselecteerde Fleetport vestigingen en is binnenkort het gehele wagenpark voor twee jaar in beheer van fleetkennis.