Versterken van de huidige organisatie

01 juni 2017

In het eerste kwartaal van 2017 hebben we een positief operationeel resultaat neergezet, dat aan onze verwachting voldeed. Om ervoor te zorgen dat we onze resultaten verder kunnen verbeteren, hebben we onze huidige organisatie versterkt. We hebben een aantal nieuwe collega’s in dienst genomen die ons bedrijf nog efficiënter en competitiever maken.

De afgelopen periode werden de volgende personen aangenomen om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen:

Wanneer de kosten van een gevel stijgen, is essentieel om het ontwerp, het budget, de prestatie en de kwaliteit verder te optimaliseren. In dat kader is Mutlu Dükel (39) aangesteld als Gevel Coördinator op de inkoopafdeling. Hij onderzoekt en analyseert of de markt en leveranciers nieuwe producten en materialen kunnen leveren die helpen bij het optimaliseren van de inkoop. Gedurende zijn carrière heeft Mutlü in verschillende organisaties ervaring opgedaan als specialist in gevel oplossingen.

Het positieve operationele resultaat is onder andere behaald door de versterking van onze orderportefeuille. Om onze orderportefeuille sterk te houden hebben we teamspelers nodig die nauw kunnen samenwerken met onze klanten. Teamspelers zoals Marcel Weekers (50). Hij is aangesteld als Project Directeur voor Building Projects. In deze functie zal hij in eerste instantie werken aan de verbouwing en uitbreiding van de KLM Crown Lounge op Schiphol. Hiervoor heeft hij leidinggevende ervaring opgedaan als Directeur bij Hurks, Kolen Groep en Heijmans.

Om diezelfde reden hebben wij ook Ron de Koning (56) aangesteld als Projectleider voor Building Projects. Hij is operationeel verantwoordelijk voor ons project 'Mall of the Netherlands'. Voorheen heeft Ron verschillende leidinggevende functies gehad, bijvoorbeeld als Directeur Operations bij Boele & van Eesteren en JP van Eesteren.