Sebastiaan Slager benoemd tot Hoofd Risk Management office

03 mei 2017

Per 1 mei 2017 is Sebastiaan Slager (46) benoemd tot Hoofd Risk Management office. Binnen deze functie zal Sebastiaan zich richten op de verdere ontwikkeling en versterking van ons risicomanagement. Daarbij zal hij gebruik maken van zijn uitgebreide achtergrond in risicomanagement, in het bijzonder bij infrastructurele projecten.

De afdeling Risk Management Office (RMO), die vorig jaar is opgericht, daagt projecten uit die zich in de realisatiefase bevinden, verricht audits vanuit een technisch perspectief om lopende projecten te verbeteren en dient als een waarschuwingsinstrument. Zo worden potentiële risico’s in samenwerking met de projectteams verlaagd. De informatie die voortkomt uit de projectbezoeken wordt gebruikt om de kwaliteit van inschrijvingen bij nieuwe tenders te verhogen. Daarnaast is RMO als een tweede paar ogen betrokken in het aanbestedingsproces. De risico’s worden op deze manier transparanter tijdens de tender- en realisatiefase. Zo vergroten we onze controle en kunnen we beter optreden tegen potentiële risico's.

De afgelopen 11 jaar was Sebastiaan werkzaam als Risk Manager bij Boskalis.