4 Ballast Nedam projecten open tijdens Dag van de Bouw

02 mei 2017

Altijd al eens willen zien hoe het werk op de bouw er van dichtbij uitziet? Dit is uw kans! Op zaterdag 20 mei zetten ca. 120 bouwprojecten in heel Nederland de bouwhekken open. Onderstaande projecten van Ballast Nedam nemen deel en zijn gratis te bezoeken.

Reconstructie en verbreding A9 Gaasperdammerweg - Amsterdam

In opdracht van Rijkswaterstaat verbeteren wij de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad en vergroten wij de leefbaarheid van Amsterdam Zuidoost. De weg krijgt vijf rijstroken per rijrichting en een wisselbaan en de langste landtunnel van Nederland. Op het dak van de tunnel komt een groot park. Tijdens een wandeltocht over het bouwterrein en door de tunnel krijgt u allerlei informatie over de bouw van de tunnel en de dienstgebouwen. Voor jong en oud is er van alles te zien, te doen en te beleven. Klik hier voor meer informatie

Herontwikkeling Knoopkazerne - Utrecht

Het project Rijkskantoor De Knoop omvat het herontwikkelen van het huidige Knoopkazerne complex tot een rijkskantoor voor o.a. rijksoverheid diensten. Tijdens de Dag van de Bouw geeft het bouwteam een presentatie over het toekomstige Rijkskantoor de Knoop en het ernaast gelegen Circulair Paviljoen. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om de voortgang te bekijken op de bouwplaats zelf, zijn er activiteiten voor kinderen en is er gelegenheid om een kopje koffie te drinken. Klik hier voor meer informatie

Vernieuwing N31-traverse - Harlingen

In opdracht van Rijkswaterstaat, de Provincie Friesland en Gemeente Harlingen wordt een deel van de N31 opnieuw aangelegd. Wij maakten het ontwerp en realiseren de weg, vijf viaducten en een aquaduct. De wandelroute start bij de nieuwe toegang van Harlingen, de Centrale aansluiting. Hier dalen we letterlijk af naar de verdiepte bak. De route loopt verder onder het spoorviaduct én het Oosterparkwegviaduct door en je kunt zelfs een kijkje nemen bij het aquaduct. En is de terugweg te ver? Stap dan in onze pendeldienst. Onderweg is er voor jong en oud van alles te zien, te doen en te leren. Klik hier voor meer informatie

De Groene Loper - Maastricht

De spectaculaire bouwput voor de eerste dubbellaagse tunnel in Nederland is verdwenen. Het merendeel van het verkeer rijdt ondergronds. Maar...bovengronds is er nog van alles te doen! Hoe komt het openbaar gebied van de Groene loper tussen Geusselt en Europaplein er uit te zien? Wat zijn de routes voor voetgangers, fietsers en voor auto’s? Wat staat, wanneer op de planning? Op zaterdag 20 mei kunt u vanaf 11.00 tot 14.00 uur terecht bij Caracola in de voormalige Theresia-school aan de President Rooseveltlaan 213. Van daaruit vertrekken iedere drie kwartier begeleide wandelingen naar Albert Heijn en de Gemeenteflat. In de Theresia-school krijgt u informatie over de bovengrondse Groene Loper. Ook kunt u daar genieten van een kop koffie/thee en een versnapering. Klik hier voor meer informatie.

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra en Uneto-Vni.