Provada 2017: "Samen maken wij jouw project grensverleggend"

18 mei 2017

“Samen maken wij jouw project grensverleggend”. Wie deze tekst op 30, 31 mei of 1 juni leest op een groot doek in de Amsterdam RAI, heeft ons gevonden tijdens de Provada. De grootste vastgoedbeurs van Nederland.

Sinds wij onderdeel zijn van Renaissance Construction vergroten wij onze innovatiekracht en werken wij samen aan een duurzame en constructieve toekomst. Recent haalden wij bovendien projecten van formaat binnen. Denk aan Mall of the Netherlands Leidsenhage, de KLM Crown lounge op Schiphol en de Amsterdam ArenA. Genoeg om over bij te praten! Komt u langs?

Vertegenwoordigde bedrijfsonderdelen zijn o.a. Ballast Nedam Development, Laudy bouw & ontwikkeling, Heddes bouw & ontwikkeling, Ballast Nedam West, Ursem modulaire bouwsystemen, en iQWoning®. Buiten onze stand zijn onderstaande programmaonderdelen de moeite waard om te bezoeken:

Workshop: Hoe creëer ik exponentiele partnerships? Rijkskantoor de Knoop

Woensdag 31 mei 10:30 – 11:45 Locatie: Forum 2
Deze workshop over partnerships door Richard Habets zal worden afgetrapt met een best practice, namelijk de samenwerking tussen RCreators (consortium Strukton, Facilicom en Ballast Nedam) en het Rijksvastgoedbedrijf bij de ontwikkeling van Rijkskantoor De Knoop in Utrecht. Het succes van dit project zit in de bereidheid om proactief samen te werken, informatie te delen en te investeren in partnerschap. Samenwerkingsgericht heeft te maken met betrouwbaarheid, en daarmee met transparantie, respect en authenticiteit. Wat kunnen we hiervan leren? Klik hier voor meer informatie.

Wie wordt Green leader 2017?

Woensdag 31 mei 14:30 – 15:15 Locatie: Forum 1
De Green Leader Award is een initiatief van Dutch Green Building Council in samenwerking met PropertyNL en PROVADA. De award is in het leven geroepen omdat de vastgoedsector weliswaar verduurzaamt, maar nog niet snel genoeg. Beslissers die lef en persoonlijk leiderschap tonen, kunnen met hun inzichten het verschil maken en zodoende een krachtige impuls geven aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Winnaar Green leader award 2016 en tevens juryvoorzitter Onno Dwars (Commercieel Directeur Ballast Nedam Development) mag de prijs uitreiken en daarnaast vertellen wat het winnen van de prijs hem het afgelopen jaar gebracht heeft. Klik hier voor meer informatie.

Provada 2017 - 30 mei t/m 1 juni Amsterdam RAI - Hal 10, stand 27