Ontmoet ons op Building Holland

22 maart 2017

Van dinsdag 11 t/m donderdag 13 april is Ballast Nedam vertegenwoordigd op Building Holland. Hét innovatie-event voor bouw en vastgoed. Wij gaan graag met u in gesprek over onze nieuwste projecten, concepten en innovaties. U vindt ons in hal 11 (standnummer 11.063) van de Amsterdam RAI.

Vraag hier uw gratis toegangskaart aan.

(Re)Building the Future
Building Holland staat ook in 2017 in het teken van innovatie en vernieuwing. Dit is wat zij samenvatten als (Re)Building the Future: Samen bouwen aan de toekomst van Nederland op basis van de meest actuele trends en ontwikkelingen in samenwerking met baanbrekende innovatieve partijen binnen de bouw en vastgoed.

Onno Dwars genomineerd voor ABN Amro duurzame 50
Wie zijn de mensen in Nederland die over genoeg daadkracht, charisma, contacten, kennis en visie beschikken om de gebouwde omgeving ook echt duurzamer te maken? Tijdens Building Holland wordt de ABN Amro Duurzame 50 Award uitgereikt en onze commercieel directeur Development Onno Dwars is genomineerd!

Lees hier zijn biografie en meer achtergrondinformatie over de prijs.