Ralf Krammer aangesteld als Integraal Ontwerpmanager

21 februari 2017

Sinds woensdag 15 februari is Ralf Krammer (54) aangesteld als Integraal Ontwerpmanager. Binnen Ballast Nedam Construction versterkt hij het team Design & Engineering en geeft hij leiding aan het ontwerpproces van omvangrijke/complexe projecten.

Over zijn motivatie om te kiezen voor Ballast Nedam zegt hij het volgende: “Het nieuwe elan is aanstekelijk en motiveert om vol energie te bouwen aan het nieuwe Ballast Nedam. In het verleden heb ik meer dan prettig samengewerkt en dat is ook een belangrijke reden geweest om onderdeel te willen zijn van dit bedrijf.”

Ralf heeft gedurende zijn carrière onder andere gewerkt voor Royal Haskoning, Grontmij en Heijmans. Via Heijmans is hij betrokken geweest bij het project IXAS als ontwerpmanager. Bij zijn laatste werkgever Advin B.V. (Dura Vermeer) was hij o.a. verantwoordelijk voor het tenderontwerp van de vernieuwde Amstelveenlijn.