Ballast Nedam continueert samenwerking met Provada

11 december 2017

Samen grensverleggend op de Provada. Met dat motto zijn Ballast Nedam Development en Ballast Nedam Construction in 2018 wederom aanwezig op The Real Estate Meeting Point. Beide divisies van Ballast Nedam werken aan aansprekende projecten en breiden hun portefeuille uit. De nieuwe energie binnen Ballast Nedam heeft de afgelopen periode geleid tot het binnenslepen van prachtige projecten, het ontplooien van innovatieve en duurzame initiatieven en het aantrekken van nog meer getalenteerde en inspirerende collega’s. Een mooier platform om hierover in gesprek te gaan dan de Provada is er niet. Jochem van Uden: "Wij zijn erg trots op onze vertegenwoordiging tijdens Provada op 5, 6 en 7 juni 2018 in de Amsterdam RAI".

Op de foto van links naar rechts:
Flip Kerkhoven (Algemeen Directeur Provada), Jochem van Uden (Commercieel Directeur Ballast Nedam Building), Peter Schreuter (Managing Director Provada), Onno Dwars (Commercieel Directeur Ballast Nedam Development).