Ballast Nedam - Samen grensverleggend

12 oktober 2017

Na een aantal moeilijke jaren heeft Ballast Nedam zich in 2016 opnieuw uitgevonden. In de daarop volgende periode heeft Ballast Nedam laten zien weer tot de meest toonaangevende bouwers te behoren. Dat heeft zich geuit in het binnenslepen van prachtige projecten, het ontplooien van innovatieve en duurzame initiatieven en het aantrekken van nog meer getalenteerde en inspirerende collega’s. Met daarin als rode draad het continue versterken en efficiënter maken van het bedrijf. De stevige ambitie bezegelt dit: het meest competitieve bouwbedrijf willen zijn en behoren tot de top drie van bouwbedrijven in Nederland. 

Samen grensverleggend

Dit nieuwe gezicht komt tot uiting in een vernieuwde huisstijl. Een huisstijl die recht doet aan de visie en missie en laat zien wie Ballast Nedam en de mensen van Ballast Nedam zijn. De nieuwe huisstijl is vormgegeven rond de nieuwe pay-off: Samen grensverleggend. Twee woorden met meerdere betekenissen. Samen grensverleggend betekent onder andere elkaar uitdagen om net dat stapje extra te zetten. Elkaar versterken en uitdagen om tot slimme oplossingen te komen die leiden tot betere prestaties. Niet alleen collega’s onderling, maar ook samen met opdrachtgevers, leveranciers en de omgeving.

Uitgangspunten voor het nieuwe gezicht
  • De mensen van Ballast Nedam. Vakmensen met liefde voor hun vak. De mensen koppelen we aan onze projecten. De één kan niet zonder de ander;
  • Behoud van het herkenbare logo en de blauwe kleur;
  • Gebruik van lettertype, kleur en fotografie laat zien dat Ballast Nedam een nuchter bedrijf is, dat met beide benen op de grond staat.


Deze huisstijl past bij de huidige ambities en het bedrijf dat Ballast Nedam inmiddels is geworden. Bekijk hier onze corporate film in de nieuwe huisstijl.