Heddes Bouw & Ontwikkeling i.s.m. Ballast Nedam M&E sluit bouwteamovereenkomst voor The Waldorp Four

Bond Development en Heddes Bouw & Ontwikkeling hebben de bouwteamovereenkomst getekend voor de realisatie van The Waldorp Four in Den Haag. De installaties worden verzorgd door Ballast Nedam M&E (installatietechniek). The Waldorp Four bestaat uit drie appartementengebouwen met een hoogte van ca. 75 meter en één appartementengebouw van ca. 45 meter. In totaal zullen er 760 appartementen in combinatie met diverse voorzieningen worden gerealiseerd.

The Waldorp Four is een vernieuwend woonconcept voor studenten, starters, expats maar ook voor de oudere alleenstaanden of stellen. Het toonaangevende ontwerp komt van Paul de Ruiter Architects. Met The Waldorp Four ontstaat een multifunctioneel centrum met een mix van wonen, voorzieningen en stedelijke bedrijvigheid met station Hollands Spoor als (inter)nationale toegangspoort tot de stad. Het stationsgebied wordt zo een overzichtelijk, aantrekkelijk en veilig gebied voor iedereen; zowel voor de dagelijkse passanten (bewoners, reizigers, werkenden, studenten) als de eenmalige bezoeker (zakelijk en toerisme).

Bouwteam

Bond Development, haar adviseurs en Heddes zullen in Bouwteam samen de engineering van het project nader uitwerken om uiteindelijk te komen tot een realisatieovereenkomst.