Wijzigingen Raad van Bestuur

20 december 2016

Op de eerstvolgende aandeelhoudersvergadering wordt de heer Hayrettin Koçak voorgedragen als CFO van de Raad van Bestuur van Ballast Nedam N.V. Vooruitlopend hierop functioneert Hayrettin Koçak per heden al als CFO van de Raad van Bestuur en is hij mede verantwoordelijk voor het te voeren beleid van Ballast Nedam. 

Hayrettin Koçak zal zich binnen de Raad van Bestuur specifiek richten op financieringsaangelegenheden voor zover het Ballast Nedam als geheel betreft. Daarnaast behoudt hij zijn huidige functie van CFO voor de divisie Construction. Deze functie bekleedt hij sinds 2016. Voordat hij bij Ballast Nedam kwam werken, was hij CFO voor Renaissance Construction. Per januari 2017 zal Serkan Altuntop zijn werkzaamheden als CFO van de Raad van Bestuur neerleggen en Ballast Nedam verlaten.

Op de eerstvolgende aandeelhoudersvergadering wordt de heer Özgür Canbaş voorgedragen als lid van de Raad van Bestuur van Ballast Nedam N.V. Vooruitlopend hierop functioneert Özgür Canbaş per heden al als lid van de Raad van Bestuur en is hij mede verantwoordelijk voor het te voeren beleid van Ballast Nedam.

Özgür Canbaş in corporate en investment banking bij Deutsche Bank in Istanbul, London en Singapore tussen 1998 en 2009. Özgür Canbaş werkt sinds 2009 bij Rönesans. Momenteel is hij werkzaam als Corporate Finance Director en bestuurslid bij verschillende bedrijven binnen de groep.

De Raad van Bestuur zal, na de benoeming van Hayrettin Koçak en Özgür Canbaş, bestaan uit de heren Cenk Düzyol (CEO), Hayrettin Koçak (CFO), Sander Lefevre (lid Raad van Bestuur) en Olav Padberg (lid Raad van Bestuur) en Özgür Canbaş (lid Raad van Bestuur).

Wij wensen Hayrettin en Özgür veel succes toe in hun nieuwe functies als CFO en lid van de Raad van Bestuur van Ballast Nedam N.V.

Met vriendelijke groet,
Namens de Raad van Bestuur,

Cenk Düzyol