Petra van der Beek nieuwe Chief Compliance Officer

08 november 2016

Op 3 november 2016 is mevrouw mr. Petra van der Beek bij Ballast Nedam in dienst getreden in de functie van Chief Compliance Officer en Senior Legal Counsel.

In deze functie zal Petra van der Beek voor heel Ballast Nedam het compliance beleid verder vormgeven, implementeren en de uitvoering ervan aansturen, zodat compliance nog meer een onderdeel wordt van de gewone werkprocessen en werkzaamheden. Daarbij zal ze actief de synergie zoeken tussen de verschillende bedrijfsonderdelen. Daarnaast maakt Petra als Senior Legal Counsel deel uit van het corporate legal team. Petra  rapporteert aan Olav Padberg (voorgedragen lid Raad van Bestuur) en volgt Yvonne Hopman op.

Ballast Nedam voert een actief compliance beleid om de integriteit van de organisatie te waarborgen en hanteert hierbij een nultolerantiebeleid.

Hiervoor was Petra werkzaam als advocaat hielp zij vervolgens  verschillende commerciële organisaties bij hun juridische beleid en de strategische samenhang binnen de organisatie en de ondernemingsraad. Als laatste was Petra  werkzaam bij Royal IHC waarbij ze onder andere verantwoordelijk was voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van compliance programma's en het beleid inzake de bescherming van persoonsgegevens.