Nieuwe collega's die ons bedrijf verder op de kaart zetten

31 oktober 2016

We hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan de nieuwe kaders van onze organisatie. Dat heeft geleid tot een indeling van ons nieuwe bedrijf in zes divisies: Industrial, International Projects, Construction, Development, Concessions en Specialties & Supply. Samen vormen deze divisies het geheel onder de bestaande holding van Ballast Nedam. Deze nieuwe indeling heeft geleid tot een organisatiestructuur waarbij onze projecten de kern vormen van onze organisatie. Waardoor we onze kennis en expertise het best kunnen bundelen.

In de afgelopen periode zijn de volgende personen aangesteld om ons bedrijf verder op de kaart te zetten:
Paulus Eckhardt (38) is aangesteld als Director Design & Engineering voor Ballast Nedam Construction. Hij geeft leiding aan de afdeling Design en Engineering. Na een kort uitstapje bij Arcadis als Sectorleider Contractors is Paulus weer terug bij Ballast Nedam. Paulus heeft eerder bij Ballast Nedam en Heijmans ervaring opgedaan in leidende rollen als afdelingshoofd en integraal ontwerpleider. Vanaf het begin van zijn loopbaan werkt hij met innovatieve en geïntegreerde contractvormen.

Remco Jacobs (35) is aangesteld als Tender Director voor Ballast Nedam Construction. Hij complementeert het drietal Tender Directors. Hij gaat de infratender organisatie integraler en slagvaardiger maken, René Kruuk doet datzelfde al voor de bouwtenders en Walter van Gurp voor de PPS-tenders. Waardoor we meer projecten binnenhalen en maken die passen bij ons bedrijf. Hier voor was Remco tendermanager bij BAM en Heijmans.

Rob van Dinther (36) is aangesteld als Hoofd M&E installaties. Hij gaat de installaties integraal onderdeel uit laten maken van het ontwerp en een betere beheersing bewerkstelligen. Hierdoor wordt er een efficiëntieslag gemaakt terwijl we de kwaliteit hoog houden. Hiervoor was Rob werkzaam bij Heijmans.