Landal GreenParks breidt uit met 'Strand Resort Ouddorp Duin'

26 augustus 2014

Ballast Nedam en Landal GreenParks zetten hun samenwerking voort op het eiland Goeree-Overflakkee, na het succes van Strand Resort Nieuwvliet-Bad in Zeeuws-Vlaanderen. De verkoop start in september.

Klaas Bruins Slot, directeur Ballast Nedam Gebiedsontwikkeling, en Thomas Heerkens, algemeen directeur Landal GreenParks, tekenden namens partijen voor de samenwerking in “Strand Resort Ouddorp Duin”. Dit nieuwe resort wordt in vier fasen ontwikkeld tot in totaal 234 woningen op 30 hectare aan de Noordzee in het duingebied van Ouddorp. Verwacht wordt dat de bouw van de 63 woningen in de eerste fase aan de zeezijde eind 2015 van start zal gaan. De ontwikkeling gaat Ouddorp en het eiland Goeree Overflakkee opnieuw op de kaart zetten als uitstekende vakantiebestemming.

Genieten in de Zeeuwse duinen
De luxe vakantiewoningen van Strand Resort Ouddorp Duin worden verweven in het bestaande duingebied. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 4, 6, 8, 10, 12 of 24 personen. Het park is ruim opgezet met een uitgebreid aanbod aan voorzieningen. “Landal Strand Resort Ouddorp Duin is door de unieke ligging in de duinen en vlakbij het Noordzeestrand een geweldige zon-, zee- en strandbestemming. Ongetwijfeld doen we gasten uit zowel eigen land, maar ook uit België en Duitsland, veel plezier met deze nieuwe kustlocatie,” aldus Thomas Heerkens.Tweede woning en uitstekende belegging
Klaas Bruins Slot: “Ballast Nedam is zeer tevreden met het voortzetten van de samenwerking met Landal GreenParks. Een gerenommeerde partij als Landal GreenParks is essentieel voor een goede verhuur en exploitatie. Mede daarom zijn de woningen van Strand Resort Ouddorp Duin behalve een prachtige tweede woning, ook uitermate geschikt als belegging.”

Start verkoop op 28 september
Er is al veel interesse getoond voor Strand Resort Ouddorp Duin. De verkoop gaat officieel van start met een verkoopdag op zondag 28 september a.s., waarop geïnteresseerden zich ter plaatse kunnen laten informeren. Aanmelden voor deze verkoopdag kan via www.resortouddorpduin.nl.

Download dit persbericht in pdf formaat


Ballast Nedam richt zijn strategische focus op het in Nederland en internationaal succesvol verwerven en uitvoeren van integrale projecten op de werkgebieden huisvesting, mobiliteit, energie en natuur. Daaraan gerelateerde activiteiten in de nichemarkten bouwen we verder uit en we werken aan projecten waar we door onze specialistische kennis en kunde het verschil maken voor de opdrachtgever. Ballast Nedam hanteert daarbij een gedifferentieerde marktbenadering vanuit drie divisies.
Met verdere industrialisatie van het bouwproces door de inzet van innovatieve modulaire concepten en standaardisatie realiseert Ballast Nedam blijvende kwaliteit tegen de laagst mogelijke levenscycluskosten voor zijn opdrachtgevers en de maatschappij. Het aandeel Ballast Nedam is opgenomen in de Amsterdam Small Cap Index (AScX) van NYSE Euronext. www.ballast-nedam.nl  

Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 74 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije met in totaal ca. 12.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11,2 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.550 medewerkers. www.landal.nl