Ballast Nedam partner van Open House

11 december 2014

Open House biedt start-ups een volledig incubatie- en acceleratieprogramma in de Event, Dance & Music-industrie.

‘We willen jonge ondernemers een plek geven om hun ideeën direct te testen en uit te proberen,’ aldus ID&T directeur en oprichter Duncan Stutterheim. Binnen twee jaar wil Open House 20 start-ups hebben klaargestoomd voor de markt door middel van challenges.

Ballast Nedam ziet overeenkomsten tussen de uitdagingen binnen de Event, Dance & Music industrie en de uitdagingen bij grootstedelijke projecten: een event heeft de kenmerken van een tijdelijke stad. Dat maakt Open House een uitstekend platform voor cross-sectorale innovatie. In 2015 zal Ballast Nedam een aantal challenges lanceren.

Open House is een onafhankelijke stichting, gelanceerd in oktober 2014 op initiatief van ID&T en zijn oprichter Duncan Stutterheim. Partners van Open House zijn ID&T, het ministerie van EZ, Ballast Nedam, ETTU, ABN AMRO, SEEDS, NHTV, TU Delft, Hogeschool van Amsterdam, Business Models Inc, Business Idea Rating Institute, Dijkstra Voermans Advocaten, Fabrique, Wunderbar Ventures, Hamelink van der Toren en Vitens. Kijk voor meer informatie op www.open-house.nl

Open-House Launching Partners (foto: Bram Petraeus)