Fedde Monsma Ballast Nedam Zuid

Commercieel Manager

Fedde Monsma Ballast Nedam Zuid

Een inkijk in een gespecialiseerd bedrijfsonderdeel binnen een van de grootste bouwers van de wereld!

Werken bij Ballast Nedam Zuid Renovatie & Onderhoud

Fedde Monsma, Commercieel Manager Renovatie & Onderhoud, vertelt met passie over wat hij mooi vindt aan het werken in een hecht team bij een grote bouwer!

Hoe is Ballast Nedam Zuid Renovatie & Onderhoud ontstaan?

Ballast Nedam Zuid Renovatie & Onderhoud is lang geleden ontstaan uit de overname van Van Grootels Woningservice door Ballast Nedam en verder uitgebouwd tot het onderdeel wat, tot voor kort, bekend stond onder de naam Bouwborg en later LAUDY Bouwservice. Momenteel opereren we in Noord-Brabant en Gelderland. De hoofdvestiging is Eindhoven en we hebben nevenvestigingen in Nijmegen, Helmond en Den Bosch.

Sinds 2018 bouwen we dit bedrijfsonderdeel, onder de wereldwijde vlag van Renaissance Construction, verder uit onder de naam Ballast Nedam Zuid Renovatie & Onderhoud.

Wat doen we bij Ballast Nedam Zuid Renovatie & Onderhoud

Ballast Nedam Zuid Renovatie & Onderhoud is gespecialiseerd in renovatie en onderhoud in de breedste zin van het woord. We realiseren renovatie- en onderhoudsprojecten. Daarnaast verrichten onderhoud aan woningen en verschillende utilitaire gebouwen voor tal van opdrachtgevers. Het mooie aan het werken bij de afdeling Renovatie & Onderhoud is dat de samenwerking met opdrachtgevers vaak is gebaseerd op jaren lange samenwerkingsverbanden. Dat maakt dat persoonlijke relaties met opdrachtgevers belangrijk zijn en dat we vooral samenwerken.

In ons werk zijn mijn collega’s vaak verantwoordelijk voor projecten van het begin tot eind. Zij worden, afhankelijk van de grootte van een project, ondersteund door collega’s van onze afdeling. Collegialiteit staat dan ook hoog in het vaandel. Dit maakt het voor mij dan ook plezierig om hier te werken. Het voor elkaar klaar staan is belangrijk, want daar krijgt de klant natuurlijk alles van mee, ook hij is onderdeel van de keten.

Binnen de afdeling Renovatie en Onderhoud realiseren we projecten van € 100,- tot € 2.000.000,-. Uiteraard realiseren wij binnen ons bedrijf ook grotere renovatieprojecten voor onze opdrachtgevers. Daarin werken we nouw samen met onze collega’s van Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling. Het mooie van ons bedrijf is dat we opdrachtgevers binnen ons bedrijf over de volledige breedte kunnen bedienen.

Nieuwe collega’s

Als we op zoek gaan naar nieuwe collega’s zijn de eerste gesprekken dan ook oriënterend van aard. Naast de technische inhoud, kijken we vooral of we bij elkaar passen. Onze klanten leggen veel vertrouwen bij ons neer, dat is een hele verantwoordelijkheid en dat kunnen we alleen met zijn allen. Dat lukt alleen als er vertrouwen is in elkaar en als we ons werk met plezier en met een gezonde dosis humor kunnen uitvoeren. Ondanks dat we soms voor een behoorlijke opgave staan, wordt er veel gelachen. Dat maakt het voor mijzelf mooi om onderdeel te zijn van deze organisatie!

Onze slogan Ballast Nedam Zuid: Samen Grensverleggend!