Grote belangstelling voor 65 koopappartementen (Y)ours Leiden

Ballast Nedam en VORM (ontwikkelcombinatie VOF de Leidse Schans) organiseerden op woensdag 22 mei de start verkoop van de eerste 65 koopappartementen van (Y)ours Leiden.

Al voor Wethouder Van Woensel van ruimtelijke ordening, binnenstad en publiekszaken het verkoopbord langs de Lammenschansweg als officieel startsein onthulde, sprak hij uitgebreid met verschillende potentiele kopers: “Ik ben blij met de grote belangstelling voor het project (Y)ours Leiden. De ontwikkelcombinatie en de gemeente doen er alles aan om in samenwerking goede financieringsmogelijkheden te bieden. Natuurlijk ben ik benieuwd naar het effect van de starterslening die wij aanbieden.”

In totaal lieten meer dan 200 geïnteresseerden zich informeren over het plan, de woningen en de financieringsmogelijkheden.

Financiering & inschrijving
Naast een reguliere hypotheek bieden we belangstellenden twee aanvullende financieringsmogelijkheden: de starterslening en de Duokoopregeling. Bezoekers ontvingen een compleet informatiepakket over de woningen met daarbij de prijslijst en het inschrijfformulier. Inschrijving sluit op 31 mei om 17.00 uur.


(Y)ours Leiden
In (Y)ours Leiden worden in totaal 1.900 studentwoningen en ca. 205 starterswoningen gerealiseerd.
(Y)ours Leiden komt op een bijzondere plek ten zuiden van het centrum. Op 5 minuten fietsafstand van het centrum en in nabijheid van station Lammenschans. Een plek met alle faciliteiten en openbare voorzieningen, zoals winkels, scholen, bus- en treinstation, supermarkt en dergelijke in de nabije omgeving. (Y)ours Leiden krijgt een uniek en dynamisch hart. Een park met veel ruimte voor interactie en ontmoetingsmogelijkheden. Divers en dynamisch. Betrokken en begaan.

Meer informatie over het project, de woningen en de financiële mogelijkheden vindt u op de website www.yoursleiden.nl.

Download dit persbericht in pdf formaat