IQwoning®-fabriek opent haar deuren tijden de Week van het Duurzaam Beleggen.

De VBDO organiseert van 1 tot en met 7 oktober voor de tweede keer de Week van het Duurzaam Beleggen. Tijdens deze week worden particuliere beleggers uitgenodigd, door Ballast Nedam en de ING, om de IQwoning®-fabriek te bezoeken.

De Week van het Duurzaam Beleggen heeft als doel het marktaandeel verantwoord beleggen te vergroten. ING en Ballast Nedam organiseren een bezoek aan de IQwoning®-fabriek. Tijdens dit bezoek zal aan particuliere beleggers een presentatie over duurzaam beleggen en duurzaamheid in het algemeen door de heer Adrie Heinsbroek van ING duurzaam worden gegeven. Daarna zal de heer Johan Postma van IQwoning® een presentatie geven over de IQwoning®, het duurzame en innovatieve bouwconcept van Ballast Nedam. De presentaties worden afgesloten met een rondleiding door de fabriek, waar u kunt zien hoe een volledige woning in de fabriek wordt gebouwd.

Het programma start om 13:00 uur en zal rond 17:00 afgesloten worden. Bent u geïnteresseerd in de presentaties en de rondleiding, meld u dan aan voor deze activiteit.