Ballast Nedam aanwezig op de Power Gen Europe 2012

Ballast Nedam is aanwezig op de Power Gen Europe 2012 die van 12 tot en met 14 juni wordt gehouden. De beurs vindt dit jaar voor de 20e keer plaats en wordt gehouden in Keulen.

De Power Gen is de grootste en meest uitgebreide conferentie en tentoonstelling voor de Europese elektriciteits- en Power-technologie sector. De combinatie van conferenties en tentoonstellingen is uniek en zet een verdere stap in de richting van integratie tussen traditionele fossiele brandstoffen en snelgroeiende duurzame opwekking.

Ballast Nedam presenteert op deze beurs haar laatste ontwikkelingen op het gebied van koelwatersystemen. Ballast Nedam heeft in de afgelopen jaren een schat aan ervaring opgedaan in het realiseren van op maat gemaakte koelwatersystemen voor de (energie)-industrie. Om oplossingen voor de industriesector uit te breiden, bundelen wij krachten met partners die gespecialiseerd zijn in piping, milieu-oplossingen en Mechanical & Engineering componenten.

We nodigen alle geïnteresseerden uit om ons te bezoeken op stand 7 E141 in het Holland Paviljoen. Voor meer informatie zie www.powergeneurope.com.