Start verkoop De Plataan 2 in Vianen

Op zaterdag 23 Juni 2012 gaat de tweede fase van De Plataan van Helsdingen in Vianen in verkoop. Wethouder André Landwehr van de gemeente Vianen opent de informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden om 11.00 uur.

Bezoekers kunnen op verschillende manieren kennismaken met het grote aanbod aan mogelijkheden dat De Plataan 2 biedt. Voor het eerst is behalve een brochure, ook het online platform 3D Woonvisualisatie beschikbaar.

De Plataan 2: geïnspireerd op Dudok
De Plataan 2 omvat 28 prachtige twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaand geschakelde woningen op ruime kavels en met een mooie en rijke detaillering. Het ontwerp van de woningen in De Plataan 2 is geïnspireerd op het werk van architect Dudok die in de eerste helft van de vorige eeuw een belangrijke stijl neerzette. Die stijl kenmerkt zich door de verhoudingen van de woningen, het kleurgebruik, erkers, gedraaide kappen en de detaillering.
Er zijn drie zeer complete woningtypen beschikbaar en meer dan dertig optiemogelijkheden om de woning helemaal op maat te maken. Dat kan via de 3D Woonvisualisatie, waarmee ook de kosten meteen inzichtelijk worden. De indicatieve koopsom is vanaf € 347.500,00 v.o.n.

3D Woonvisualisatie: de virtuele sleutel van uw woning
Ballast Nedam heeft het nieuwe concept 3D Woonvisualisatie geïntroduceerd tijdens de Provada, eerder deze maand. 3D Woonvisualisatie betrekt toekomstige bewoners optimaal bij de bouw van de woning, geeft hen de regie over de bouwopties en laat hen in 3D kennismaken met de omgeving. Potentiële bewoners wandelen van achter hun computer in 3D rond in hun woning, kunnen de woning volledig naar hun wens aanpassen en krijgen een levensecht beeld van de tuin en de omgeving met alle voorzieningen die daar zijn. Via de website www.deplataanvanhelsdingen.nl is het platform voor het eerst beschikbaar voor kopers in de villawijk De Plataan van Helsdingen in Vianen.

De Plataan van Helsdingen: heerlijk thuiskomen in Vianen
Ballast Nedam ontwikkelt in totaal 165 woningen in de villawijk De Plataan van Helsdingen aan de rand van Vianen. Verspreid over meerdere fasen komen er twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, rijwoningen en een appartementencomplex. Het eerste deelplan van 28 rijwoningen is inmiddels gerealiseerd. In het stedenbouwkundige plan van Urban Jazz uit Breda staan veel variatie en wonen in het groen centraal. Vianen heeft een fraai historisch centrum en beschikt over alle benodigde voorzieningen. Het kleinschalige karakter biedt een rustige woonomgeving. De centrale ligging met aansluiting op de recent verbrede snelwegen als A2, A27 en A12 zorgt voor een snelle verbinding met grote delen van het land.


Download dit persbericht in pdf formaat