Ballast Nedam op de Provada

Ballast Nedam is ook dit jaar weer aanwezig op de Provada U bent van harte welkom op onze stand hal 11 stand 15.

'Alle ruimte voor nieuwe ideeën' vormt ons motto voor de komende Provada. Graag nodigen wij u uit om op 8, 9 en 10 juni tijdens de Provada in de RAI langs te komen op onze stand en voor- tijdens en na de presentaties met ons van gedachten te wisselen over uw ideeën voor de toekomst.

Duurzaamheid vormt het centrale thema in alle presentaties. We bieden concrete oplossingen waarmee we in de praktijk van duurzaam bouwen en duurzame gebiedsontwikkeling uit de voeten kunnen en verder kunnen komen in de wereld van morgen.

De presentatie ‘geïntegreerde duurzame energietoepassingen' op dinsdag 8 juni draait om nieuwe (totaal)oplossingen, zoals het gebruik van waterstof, voor de toekomstige energievoorziening in de gebouwde omgeving. Toelichting van de (on)mogelijkheden en de voor- en nadelen door experts.

Op woensdag 9 juni houden we in onze stand een debat over ‘gebiedsontwikkeling volgens Darwin’. Aansprekende gasten zoals Gerd Leers , Roel in ’t Veld en gespreksleidster Harmke Pijpers staan garant voor een prikkelende discussie. Duurzame gebiedsontwikkeling vraagt om nieuwe spelers en nieuwe formules voor samenwerking.

Onze IQwoning vormt een slim én duurzaam antwoord op het huidige economische klimaat en de vraag uit de markt. Op donderdag 10 juni laten we zien dat dit innovatieve product een zeer hoge kwaliteit combineert met een minimale bouwtijd, bovendien duurzaam en betaalbaar is en architecten ruime ontwerpvrijheid geeft. De presentatie zal door Hennes de Ridder worden ingeleid.

Inzichten en oplossingen voor actuele vraagstukken; daar gaat het ons om. In de veranderende markt en maatschappij willen wij ruimte scheppen voor innovatie en ondernemerschap. Alle ruimte dus!

Meld u nu aan voor een van onze presentaties voor 30 mei 2010 via www.ballast-nedam.nl/inschrijven. Hier kunt u ook een compleet overzicht van onderwerpen, aanvangstijden en sprekers vinden.

Uiteraard is er ook alle ruimte voor ongedwongen ontmoetingen. U vindt ons in hal 11 (Hollandhal) op standnummer 11-15.

Kaarten kunt u bestellen op www.provada.nl.

Graag tot ziens op onze stand!