Benoeming Robbert van Dinther

R. (Robbert) van Dinther (37) is per 1 januari 2009 benoemd tot directeur Personeel & Organisatie bij de divisie Bouw & Ontwikkeling van Ballast Nedam.

Hij volgt in deze functie F.L. (Frans) van Oorschot op, die per dezelfde datum zijn actieve loopbaan zal beƫindigen, na een dienstverband van 30 jaar. Van Dinther is sinds januari 1998 bij Ballast Nedam in dienst en vervult nu de functie van hoofd Personeelszaken van Ballast Nedam Ontwikkelingsmaatschappij en Ballast Nedam Bouw Speciale Projecten.

Het directieteam van Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling bestaat met deze benoeming uit: R.L.M. (Ruud) Jacobs, algemeen directeur en lid Raad van Bestuur Ballast Nedam N.V., R. (Rob) Middelkoop, financieel directeur en R. (Robbert) van Dinther, directeur Personeel en Organisatie.